Adele breekt weer record met Hello

Beroemd
door anp
donderdag, 29 oktober 2015 om 21:10
adele breekt weer record met hello1446149771
Adele heeft weer een record verbroken met de videoclip van haar nieuwe nummer Hello. YouTube laat weten dat de clip in vijf dagen al meer dan honderd miljoen keer is bekeken, schrijft Billboard.
"Dit is een mijlpaal die clips van andere grote artiesten soms na maanden pas bereiken", aldus YouTube in een statement. Billboard schrijft dat er in 2015 geen ander nummer werd uitgebracht dat eerder de honderd miljoen-grens bereikte. Er is zelfs maar één ander nummer dat ooit nog sneller zoveel 'views' wist te halen en dat was Gentleman van de Zuid-Koreaanse zanger Psy. Deze clip werd in slechts vier dagen al meer dan honderd miljoen keer bekeken.
De Britse zangeres verbrak op de eerste dag na de release van haar nieuwe single ook al gelijk een record. In 24 uur tijd leverde Hello al 25 miljoen views op. Dat is een andere artiest nog nooit gelukt.
Adele bracht vorige week voor het eerst in drie jaar tijd een nieuw nummer uit. Het laatste nummer dat Adele uitbracht was Skyfall in 2012, bij de gelijknamige Bondfilm. Binnenkort lanceert ze haar nieuwe album genaamd 25.