Agenda sleepte K3's Marthe door relatiebreuk

Beroemd
door anpdonderdag, 15 november 2018 om 9:50
agenda sleepte k3s marthe door relatiebreuk1542272652
K3-zangeres Marthe De Pillecyn zag haar relatie met Viktor Verhulst afgelopen zomer stranden. Haar overvolle agenda sleepte haar door de breuk. "Het geluk aan deze job is dat je constant met vrolijke mensen in contact komt", zegt de 22-jarige Marthe in de Belgische krant Het Laatste Nieuws. "Die propvolle agenda zorgde voor voldoende afleiding."
Ook K3-maatjes Hanne en Klaasje waren er voor de brunette. "Op zulke momenten hebben we oprecht héél veel aan elkaar. Ik haal daar ook veel energie uit, want op het podium moesten de shows natuurlijk wel gewoon doorgaan. Ik moest een klik maken in mijn hoofd, maar bijna niemand heeft er iets van gemerkt. Alleen in mijn loge heb ik wel een paar keer zitten wenen."
Marthe komt Viktor, de zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst, nog vaak tegen. "We zitten in hetzelfde wereldje. We hebben bijvoorbeeld samen op de boot bij Gert gezeten. Dat was totaal geen probleem. We hebben veel respect voor elkaar en kunnen nog steeds door dezelfde deur. Daar ben ik heel blij om."
Gelukkig
Voor zowel Marthe als Viktor was het moeilijk na twee jaar een punt achter hun relatie te zetten. "Maar we hebben het samen verwerkt door er veel over te praten, met elkaar en met anderen. Weten dat het de beste keuze is, maakt dat je het toch iets beter kunt loslaten."
Ondanks alle pijn staat Marthe nog steeds achter het besluit. "Viktor en ik hebben die beslissing samen genomen omdat we er allebei van overtuigd waren dat het de beste keuze was." De twee gingen uit elkaar als "keigoede vrienden". "We hebben veel van elkaar geleerd en dat neem ik sowieso mee in mijn rugzak. Niet alles is dus kapot. En dat maakt wel dat ik nu gelukkig ben."