Alec Baldwin weer op vrije voeten

Beroemd
door anpvrijdag, 02 november 2018 om 22:18
alec baldwin weer op vrije voeten1541193855
NEW YORK - De politie van New York heeft acteur Alec Baldwin weer vrijgelaten. Baldwin zat korte tijd vast op het politiebureau na een uit de hand gelopen verkeersruzie over een parkeerplek. De politie liet Baldwin gaan met een proces-verbaal voor mishandeling en intimidatie. Hij zal zich daarvoor bij de rechtbank moeten verantwoorden.
Page Six heeft beelden van een zwijgende Baldwin nadat hij vrijdagmiddag het politiebureau in Greenwich Village mocht verlaten. Baldwin stapte in een wachtende auto. Eerder op vrijdag viel hij een automobilist aan tijdens een ruzie om een parkeerplek in Manhattan, bij 5th Avenue.
Volgens de politie had Baldwin iemand gevraagd om de parkeerplaats in de buurt van zijn woning vrij te houden, maar ging iemand anders er toch als eerste staan. Baldwin sloeg de man toen die bij de parkeermeter stond, waarna de politie kwam om de acteur te arresteren. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor controle.
Alec Baldwin is onder meer bekend als imitator van de Amerikaanse president Donald Trump in de tv-show Saturday Night Live. Trump zelf reageerde desgevraagd ook op de arrestatie van zijn imitator. "Ik wens hem veel geluk", zei de president in de tuin van het Witte Huis.