'Bill Cosby was altijd omringd met vrouwen'

Beroemd
door anp
woensdag, 15 juli 2015 om 4:53
bill cosby was altijd omringd met vrouwen1436929687
Toen Joseph C. Phillips een tijdlang een rol speelde in The Cosby Show, zag hij de ster altijd omringd met 'een eindeloze parade aan vrouwen'. Dat schrijft hij in een blog op zijn website.
"Het behoorde tot de algemene kennis van iedereen dat Bill met vrouwen rotzooide", schrijft Phillips, die van 1989 tot 1991 de rol van Martin Kendall vertolkte in de serie. "Daarmee bedoel ik dat iedereen het wist zonder het te benoemen. Ook was er een eindeloze parade van mooie jonge vrouwen in de studio."
Phillips benadrukt dat hij Cosby beschouwde als idool en zich gezegend voelde dat hij de kans kreeg met hem samen te werken. Hij had er dan ook moeite mee toen Cosby werd beschuldigd van seksueel misbruik, ook al twijfelde hij niet aan de aantijgingen nadat een bekende ook slachtoffer bleek te zijn van de praktijken van de komiek. "Ik was boos op mezelf dat ik viel voor zijn charme en dat ik hem op een voetstuk had gezet. Maar de goede Bill was ook echt. Ik kan zijn genie, wijsheid en nalatenschap niet teniet doen. Bill, trek je alsjeblieft terug ergens op het platteland. Laat ons fans nog een klein beetje van de magie behouden."