Coldeweijer recenseert Hazesdocu: doodvermoeiend, wat een neuroot

Beroemd
door anp
donderdag, 20 oktober 2022 om 11:13
coldeweijer recenseert hazesdocu doodvermoeiend wat een neuroot1666257387
Yvonne Coldeweijer heeft donderdag op haar Instagram-account Life of Yvonne de documentaire over André Hazes gerecenseerd. De vrouw achter het populaire juicekanaal gaf live commentaar in haar Instagram Stories terwijl zij de Videoland-serie bekeek.
"Ik ben nu bij het einde van 4", schrijft Coldeweijer. "Het is doodvermoeiend om naar deze man te kijken. Pffff, zelfs het nuchtere deel zuigt me helemaal leeg, wat een neuroot. Je zal hem maar de hele dag om je heen hebben, dat 'ie niet moe wordt van zichzelf... oh wacht!" Hierna plaatst zij een aantal schaterlachende icoontjes.
Ook reageert Coldeweijer in haar kritische commentaren op de verwijten die André Hazes in de serie haar blijkbaar maakt. "André geeft aan het einde van aflevering 2 aan dat 80 procent van wat ik breng niet waar is", aldus de juicekanaalkoningin. "Ik ben nu bij aflevering 3 en alles klopt tot nu toe met wat ik heb gezegd. 100 procent."
De documentaire ging woensdagavond in première in Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam. De zanger geeft in de serie openheid van zaken over de afgelopen twee jaar, toen zij drank- en drugsmisbruik uit de hand liep.
De première werd woensdagavond bijgewoond door veel BN'ers, onder wie schrijfster Heleen van Royen en zangeres Samantha Steenwijk. Hazes' moeder Rachel was ook van de partij, maar zus Roxeanne ontbrak. Zij en haar moeder hebben al langere tijd een slechte band.