Gordon viel tijdens corona terug in drank- en drugsverslaving

Beroemd
door anp
maandag, 06 juli 2020 om 23:35
gordon viel tijdens corona terug in drank en drugsverslaving1594071376
Gordon heeft tijdens de corona-isolatie een flinke terugval nadat hij tien maanden ‘clean’ was geweest van drank en drugs. Dat vertelde de zanger maandag in Shownieuws. De entertainer deed eenmalig zijn verhaal over het afgelopen jaar.
"Corona brak uit, mijn bedrijven kwamen stil te liggen, de talkshow met Patty waar we al zes jaar mee bezig waren viel opeens weg", vertelde hij. "Mijn therapie viel weg, de AA-meetings vielen weg. Ik had geen drank meer in huis, maar dan ga je toch zoeken."
Gordon had nog heel veel ‘KLM-huisjes’ met drank in huis waar hij zijn toevlucht toe zocht. "Ik kon de deur niet uit naar de supermarkt. Dus ik heb de KLM-huisjes maar opengebroken, ik schaam me dood. Ik was diep teleurgesteld in mijzelf." De zanger belde toen ook een oude dealer van wie hij nog een nummer had en bestelde weer drugs. "Je denkt: fok it, de hele wereld zit thuis. Ik doe er niemand kwaad mee. Dat is vier dagen doorgegaan, ik verloor de controle weer."
Daarna heeft hij zichzelf toch weer hervonden, voegt Gordon daar aan toe. "Ik voelde mij heel vies, dat ik mijzelf weer verloren had. Dat wilde ik niet meer, ik wilde niet meer dat leven dat ik vroeger had." Eerder in het gesprek vertelde de presentator dat hij tijdens het hoogtepunt van zijn verslaving op een modale weekendavond 25 wodka-cola en 4 gram coke weg tikte.