Huisvriendin Caroline verlaat plots Chateau Meiland

Beroemd
door anp
dinsdag, 03 september 2019 om 17:59
huisvriendin caroline verlaat plots chateau meiland1567527368
Huisvriendin Caroline van Eeden heeft plotseling Chateau Marilaux in Frankrijk verlaten. Talpa heeft een bericht daarover van RTL Boulevard bevestigd.
"De familie Meiland en Caroline hebben zeven maanden lang onafgebroken in elkaars gezelschap verkeerd", laat Talpa in een korte verklaring weten. "In die periode zijn er uiteraard ook irritaties geweest. Daarnaast hebben haar gezondheid en het gemis van haar familie en vrienden Caroline doen besluiten om Chateau Meiland te verlaten."
SBS, waar het programma te zien is, zegt het besluit van Caroline te respecteren. Zij is voorlopig nog wel te zien in Chateau Meiland bij SBS6.
Kijkcijferrecord
Het populaire programma trok maandagavond ruim 1,2 miljoen kijkers. De realityreeks van SBS6 verbrak daarmee zijn eigen kijkcijferrecord. Niet eerder keken meer dan een miljoen mensen naar de beslommeringen van de familie die in Frankrijk een kasteel runt.
Martien en zijn vrouw Erica deden in 2006 mee aan het programma Ik vertrek. In Chateau Meiland zien kijkers hoe het stel met hun dochter Maxime en huisvriendin Caroline een chambres d’hôtes runnen in een kasteel, terwijl ze tegelijk aan het verbouwen zijn.