Linda verliest kijkers aan Expeditie Robinson

Beroemd
door anp
maandag, 23 september 2019 om 8:35
linda levert kijkers in ten opzichte van robinson1569220803
Het is stuivertje wisselen op de zondagavond wat betreft de kijkcijfers op het primetime-slot. Waar Postcodeloterij Miljoenenjacht vorige week nog de meeste kijkers trok, stemden deze week meer mensen af op Expeditie Robinson. Het gat tussen beide programma's is wel kleiner geworden, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.
Het populaire survivalprogramma trok zondag 1,5 miljoen kijkers naar RTL 4, terwijl Linda de Mol met haar Miljoenenjacht ruim 1,4 miljoen mensen op SBS6 wist te boeien. Onze boerderij haalde op NPO 1 iets meer dan 1,3 miljoen kijkers. Het best bekeken programma van de dag was het NOS Journaal van 20.00 uur, daar keken ruim twee miljoen mensen naar. De samenvattingen van de eredivisie trokken vlak daarvoor 1,7 miljoen kijkers.
Sportwedstrijden werden op zondag ook goed bekeken. Naar de topper in de eredivisie tussen PSV en Ajax keken iets meer dan een miljoen mensen live op FOX Sports. De Formule 1-race in Singapore werd eerder op de middag door 823.000 mensen bekeken op Ziggo Sport.