Luuk Ikink neemt het op voor collega Bridget Maasland

Beroemd
door anpmaandag, 11 november 2019 om 2:32
hh 90162117
Luuk Ikink heeft geen goed woord over voor de wijze waarop zijn RTL Boulevard-collega Bridget Maasland op sociale media door het slijk wordt gehaald. De presentator spreekt zijn afschuw uit op Twitter.
"Walgelijk, die reacties op het Instagram-account van Bridget. Volwassen mensen die schelden, tieren, etteren, urenlang online stalken, ziektes toewensen & kinderen belagen. Anoniem, maar ook met naam en toenaam. Mensen met 'positive' in hun beschrijving. Vaders en moeders. Het is het smerige etterende randje van social media. De vloekende angry mob waar veel mensen kennelijk graag bij willen horen. Lekker iemand online proberen te slopen. En jezelf daardoor blijkbaar goed door voelen. Voel je je aangesproken: er is iets mis met je. Bah," aldus Luuk.
hh 90162117 584x432
25-05-2019/Amsterdam/AmsterdamDiner Bridget Maasland. Foto Mario Nap/Hollandse Hoogte.
Maasland kwam in het nieuws vanwege haar ontluikende liefde voor André Hazes, die zaterdag bekend maakte dat zijn relatie met Monique Westenberg voorbij is. Kort daarna bevestigden zowel Bridget als André 'dat ze elkaar meer dan alleen leuk vinden'. Dat kwam hen beide op veel kritiek te staan op sociale media. Hazes reageerde via Instagram: "Ik heb Monique niet bedrogen met Bridget, mijn relatie was al over en de een is daarin sneller doorgegaan dan de ander."