Maan gaat viral na héle domme vraag over dinosaurussen bij Beau

Beroemd
woensdag, 02 juni 2021 om 10:05
welingelichtekringen header 1
Maan zat gisteravond bij Beau om te praten over haar ambassadeurschap van de Jostiband. Ze waagde zich ook te bemoeien met een gesprek over dinosaurussen. Daar ging het mis.
Maarten van Rossem en Gijs Rademaker zaten aan tafel om te vertellen over hun nieuwe podcast over dinosauriërs. Ze vrezen dat mensen tegenwoordig te weinig dinokennis hebben, klinkt het. Zangeres Maan bevestigt die vrees. "Maar hoe weten jullie al die namen van die dino’s? Als dit zó lang geleden is...”, vraagt ze zich af.
De vriendelijke Rademaker legt haar uit dat wetenschappers de namen hebben gegeven aan de dino's. Die dinosaurussen werden niet op een ochtend wakker en dachten: ik ben een echte tyrannosaurus en jij bent meer een stegosaurus. Laat staan dat ze dat ergens opschreven, zodat wij dat nu nog kunnen weten. Ter informatie voor Maan: geen enkel dier heeft zijn eigen naam bedacht.
Op Twitter wordt de zangeres uitgelachen. "Zou Maan gedacht hebben dat de dinosauriërs zichzelf die moeilijke namen gaven?”, schrijft iemand op Twitter. "Nee, Maan, de dinosauriërs hebben zich niet zelf voorgesteld…”, reageert een ander. "Ze zeggen wel eens dat domme vragen niet bestaan. Maar bij Beau zijn ze zojuist uitgevonden...”, vindt een derde.