Marly van der Velden in kerstnummer Playboy

Beroemd
door anp
maandag, 21 oktober 2013 om 14:12
welingelichtekringen header 1
Actrice Marly van der Velden komt op de cover van de kersteditie van Playboy. Ze twijfelde geen moment. ''Ik riep meteen 'Ja, ik wil'. Ik heb er enorm veel zin in om er een vette shoot van te maken'', zegt de 25-jarige GTST-ster. Het kersnummer van het mannenblad ligt begin december in de schappen.
''Marly is een bloedmooie meid en een waanzinnig actrice, die bijna dagelijks miljoenen Nederlanders aan de buis gekluisterd houdt in de RTL4-serie GTST'', liet Playboy-hoofdredacteur Patrick Goldsteen maandag weten. ''Bovendien gaat ze deze maand een nieuw avontuur aan bij SBS6 met haar rol in de serie Verliefd op Ibiza'', redeneert Goldsteen verder. ''Playboy kan zich geen betere celebrity voor het kerstnummer wensen.''
Marly is momenteel op Ibiza voor opnames van de tv-serie Verliefd op Ibiza die vanaf zaterdagavond te zien is bij SBS6. Eerder dit jaar was Marly te zien op het witte doek in de gelijknamige filmversie. De romantische komedie van Johan Nijenhuis trok 700.000 mensen naar de bioscopen. Marly maakte op 17-jarige leeftijd haar tv-debuut als Nina Sanders in Goede tijden, Slechte tijden.