Patty Brard reageert op Ajouad: "lekker publiciteit halen voor je nieuwe programmaatje"

Beroemd
door anp
vrijdag, 26 augustus 2016 om 11:56
patty brard noemt ajouad aandachtzoeker1472205677
Patty Brard heeft vanaf haar vakantieadres gereageerd op de ophef die is ontstaan over de discriminerende opmerking die uit Ranking The Stars is geknipt. “Wakker worden met koffie, het zonnetje en de krant. En dan deze kul van zo’n manneke moeten lezen… #zielepoot #aandachtzoeker”, schreef Patty op social media.
Ajouad El Miloudi vertelde in een interview met de Volkskrant dat Patty een nare opmerking maakte in Ranking The Stars. ‘Rot op naar je eigen land, ga terug naar Marokko’ zei Patty toen de presentator haar onderaan zijn lijstje plaatste van BN’ers naar wie een straat vernoemd zou moeten worden.
“De krant bellen met een totaal uit zijn verband gerukte uitspraak van mij om zo de pers te proberen te halen ter promotie van je nieuwe programmaatje!”, reageerde Patty op Facebook. “Jij wou zelf terug naar Marokko, waarop je, na mij beledigd te hebben, van mij de logische vraag kreeg of je dan nu niet vast kon gaan. Maar veel succes met je publiciteitsmachine, ik draai me nog lekker even om in het zonnetje! Het ga je goed!”
Ook via Twitter reageerde Patty. “Ajouad krijgt een nieuw programmaatje en probeert weken na dato de pers met een uitspraak van mij publiciteit te halen. He jij wou terug!”, schreef ze. “Stoer hoor, lekker publiciteit halen voor je nieuwe programmaatje over mijn rug genereren en de boel uit zijn verband trekken. Stoer hoor! Bedenk voortaan eerst wat je zelf zegt Ajouad en stop dan met wijzen. Bovendien kom ik zelf ook niet uit Alkmaar he…”