SBS6 stopt met showbizzprogramma 6 Inside

Beroemd
door anp
vrijdag, 24 mei 2019 om 15:54
sbs6 stopt met showbizzprogramma 6 inside1558706651
Het doek valt voor het SBS6-programma 6 Inside van Albert Verlinde en Jan Versteegh. De laatste uitzending van het showbizzprogramma, dat op 7 januari begon, is op 28 juni. Het programma keert na de zomer niet terug, meldt Talpa.
SBS6 maakt op korte termijn bekend welk programma gedurende de zomer op werkdagen tussen 18.00 en 19.00 uur wordt uitgezonden.
“6 Inside heeft de tijd gekregen om zich te ontwikkelen maar de kijker heeft het programma helaas niet omarmd, de enorme inzet van de betrokken collega’s ten spijt", zegt Marco Louwerens, directeur Televisie van Talpa Network. "Ik ben al deze collega’s dankbaar voor hun bevlogenheid en professionaliteit, iets waar we tot en met de laatste uitzending op kunnen bouwen. Achteraf gezien hebben we het programma in ons enthousiasme misschien te snel op de buis willen brengen. Op 1 juli komt er een tijdelijk programma op de plek van 6 Inside. Voor het najaar werken we aan een vooravond die hopelijk beter aansluit bij de behoeften en wensen van onze kijker.”
Het programma, dat de concurrentie aan moest gaan met RTL Boulevard, kampte met tegenvallende kijkcijfers.