Youp van 't Hek neemt oplichter Henk Krol te grazen

Beroemd
door anp
maandag, 06 oktober 2014 om 17:37
youp van t hek neemt henk krol te grazen1412610245
Youp van 't Hek heeft maandagmiddag op Twitter Henk Krol uitgemaakt voor oplichter. De cabaretier reageerde op berichten van de politicus over een vertraging van de trein.
''Trein vertrekt iets later. De reden is geweldig. De conducteur ging achter enkele zakkenrollers aan. Iedereen heeft daar begrip voor'', twitterde Krol.
Van 't Hek reageert vervolgens cynisch op het feit dat de conducteur achter een 'kleine crimineel' aanging, ''terwijl er grotere oplichters in de trein zaten...'',
Krol werd er onlangs van beschuldigd dat hij de oplage van de Gaykrant tot het faillissement ervan veel te rooskleurig heeft voorgespiegeld. Al eerder kwam aan het licht dat Krol de zaken bij het blad niet goed had geregeld. Hij moest vorig jaar de Tweede Kamer verlaten nadat bekend werd dat hij geen pensioenpremies had afgedragen voor zijn personeel. Krol keerde recentelijk weer terug als Kamerlid voor de partij 50PLUS, kort nadat hij opnieuw in opspraak kwam omdat hij ruim 200.000 euro aan subsidiegeld op oneigenlijke wijze zou hebben besteed.