Yoga-lerares doet naakt voor hoe het moet

Fotograaf Peter Hegre maakte met zijn vrouw, yogalerares, deze fotoserie. Bij yoga komt het er ook op aan de goede spiergroepen aan te spannen of te ontspannen. Door het ontbreken van kleding is dat goed te zien  

Bron(nen):   Nerve      

13 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Floris Maaskant

  Dit is redelijk veel voorkomend in de Yoga fotografie…

 2. kletsmajoor

  Whatever. Elke reden om foto’s van een mooie, naakte vrouw te laten zien is goed genoeg wat mij betreft.

 3. Kopje thee

  Onzinargument. Petter Hegre fotografeert bij uitstek naakte Russische vrouwen. Gewoon, omdat dat geil is. Toegevoegde waarde voor yoga (of kunst) heeft het niet.

  • Floris Maaskant

   Voor de vrouw op deze foto’s geld vanuit een yoga perspectief trouwens dat ze haar asena’s nogal scheef opbouwt. Let op de schouders… Geen voorbeeld voor anderen, juist door het naakte lichaam zie je hoe scheef het zit.

   (in antwoord op Kopje thee)
 4. Pietje_Precies

  Hegre staat bekend om zijn werk met lelijke wijven…. Reken er maar op dat deze plaatjes HEEEEEL WEINIG met yoga te maken hadden. Maar als het voor jou als excuus werkt om yoga poses te leren, be my guest….

 5. Pietje_Precies

  ik ga 1, 4, 5, 8 en de laatste eens voorstellen aan moeder de vrouw…..

 6. FritsB

  Sara Jean Underwood heeft een paar jaar geleden voor Playboy een video gemaakt waarin ze naakt yoga-oefeningen voordoet. Even Googlen dus. Mooiere vrouw en nog bewegend beeld ook. Of het yoga-technisch klopt kan ik niet beoordelen.

 7. Ed

  Sara Jean Underwood doet op een manier yoga zoals ik het zelf zou willen doen, namelijk naakt. Hoewel ik bij Bikramyoga alleen nog maar een zwembroek draag, hoop ik toch, dat er mogelijkheden komen om naakt Yoga te beoefenen.

Reacties niet toegestaan