Charlie Sheen gaat af als een gieter

Gisteren was het debuut van zijn theatershow ‘Torpedo der waardheid’ en Charlie Sheen kreeg eerst nog een staande ovatie, toen hij het podium opkwam, samen met de twee vriendinnen die hij zijn godinnen noemt. Al snel sloeg de stemming om: het publiek jouwde de ‘Two and a half men’ acteur luidkeels uit en eiste het entreegeld terug. Sheens optreden viel dus tegen, maar wat had het publiek dan verwacht?

Sheen was de laatste jaren vooral in het nieuws door zijn drugs- en alcoholgebruik en zijn scheidings- en voogdijperikelen. Nadat hij schuld bekende aan het mishandelen van zijn derde vrouw, werd Sheens gedrag Warner Bros Television te gortig en ontsloeg hem op 7 maart van de hitshow ‘Two and a half men’.

Sheen sloeg terug met een proces van $100 miljoen en was niet meer uit de media weg te branden. Hij informeerde de wereld over zijn bestaan als ‘rockstar van Mars’ en als een ‘duivelskunstenaar met tijgerbloed’ en ‘Adonis DNA’ die met twee godinnen leeft: kortom hij was aan het ‘winnen’!

Zijn geraaskal verspreidde zich over het internet en zijn standaardkreten als ‘winning’ werden op T-shirts gedrukt, in de verwachting verkocht te worden tijdens Sheens theatertour door het land, die gisteren aanving.

Het publiek kwam vooral voor de sensatie: hij gaat vast iets bizars doen. Maar dat viel dus tegen. Sheen bracht een onsamenhangende tirade van 90 minuten, precies als op internet. Tegen een toeschouwer die boe riep, merkte Sheen op: ‘Je geld heb ik toch al binnen, kerel.’ Daar konden de sensatiezoekers die kwaad en teleurgesteld het theater verlieten het mee doen.

Bron(nen):   The Independent