Dit zijn de elf slechtste Netflix-series ooit volgens recensenten

Netflix produceert de ene prijswinnende serie na de andere, maar met het toenemen van het aantal titels komen ook de missers.

Reviewsite Rotten Tomatoes verzamelde alle recensies en concludeert dat dit de elf slechtste Netflix-originals zijn, die tot nu toe zijn verschenen. Zo hoef je geen kostbare tijd te verspillen aan matige televisie.

1. Marvel’s Iron Fist
Miljardair Danny Rand keert terug naar New York na jaren te zijn vermist. Hij bindt de strijd aan tegen het kwaad in de stad en gebruikt daarvoor de kracht van zijn Iron Fist.

2. Friends from College
Een comedy over een groep vrienden van in de veertig die elkaar kennen van Harvard.

3. Gypsy
Een therapeut gaat relaties aan met vrienden van haar patiënten.

4. Marco Polo
Dit drama gaat over de avonturen van de beroemde ontdekkingsreiziger Marco Polo.

5. Chelsea
Comédienne Chelsea Handler reist de wereld rond om met beroemdheden te praten over cultuur, lifestyle, gezondheid, politiek en meer.

6. Fuller House
Een spin-off van de bekende hitserie waarin weduwe D.J Tanner-Fuller hulp krijgt van haar zus Stephanie en beste vriendin Kimmy. Ze trekken bij D.J in om haar te helpen met de opvoeding van haar kinderen.

7. Girlboss
Een buitenbeentje ontdekt dat ze een passie heeft voor mode en bouwt een imperium op.

8. Hemlock Grove
Een bovennatuurlijke serie over een staalstadje in Pennsylvania waar twee verdachten van de moord op een jong meisje op zoek gaan naar de echte moordenaar.

9. Flaked
Een zelf benoemde goeroe en voormalig alcoholist, genaamd Chip, wordt verliefd op dezelfde vrouw als waar zijn beste vriend zijn oog op heeft laten vallen.

10. Haters Back Off
Een comedy over een ongetalenteerde maar rijzende ster en haar rare familie.

11. Bloodline
Familiegeheimen in de Florida Keys worden onthuld als het zwarte schaap van de familie terugkeert in het ouderlijk nest.

Bron(nen):   Business Insider