DWDD haalt nepboeren naar de studio

DWDD mocht van de KRO geen beelden meer gebruiken van Boer Zoekt Vrouw, omdat ze zonder toestemming stukjes uit #bzv had uitgezonden en er net iets te veel de draak mee staken. De ruzie is nog niet helemaal bijgelegd, maar vanavond waren wel 3 #bzv-'boeren' te gast bij Matthijs van Nieuwkerk. Persiflages op boerin Henrieke, boer Aad en boer Willem schoven aan. Sanne Wallis de Vries liet ze 'fijn in de context' vanaf 39:00.

Bron(nen):   de Volkskrant      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. dirkvank

  Van Nieuwkerk is een over het paard getilde oetlul, die inmiddels alleen nog maar kan scoren over de rug van gewone, zich kwestbaar opstellende mensen. Jammer dat die hartaanval niet doorzette, want aan dit soort mensen hebben we in de wereld geen gebrek.

 2. Dead Silence

  Ik heb het stukje gisteren gezien. Ik heb helaas niet kunnen lachen en vond het een totale afgang van DWDD. Een flinke imagodeuk voor de linkschmenschenomroep die niet kunnen uitstaan dat succes bij naderen gehaald wordt.

 3. dirkvank

  Hoe langer ik erover nadenk, hoe kwader ik mij maak. Dit zijn 5 mensen die op zoek zijn naar waar iedereen naar op zoek is, de liefde. En die worden even genadeloos weggezet door een joker die zichzelf ontzetend leuk vindt.
  Ik mag hopen dat die van Nieuwkerk brand in de hel van het liefdeloze bestaan. Natuurlijk zijn ze niet zo welbespraakt en wat onbeholpen op TV. maar ik denk dat ze het zo, voor de eerste keer en zodner opleiding, niet zo slecht doen. Ik kots werkelijk inmiddels van dit soort programma’s waarbij een stelletje zogenaamd intellectuelen, andere mensen die zich niet kunnen verdedigen, wegzetten als een stel debielen. Misschien moeten al die gewone mensen maar eens stoppen met kijken naar dit soort BN eikels.

Reacties niet toegestaan