Meisjes, wat was de meest voor de hand liggende hint dat je zin had, en de man snapte het gewoon niet?

We speelden Life en hij was politieagent. De regel is: als je 10 gooit, krijgt hij je "snelheidsboetes". Ik trok letterlijk mijn knoop open en ontblootte mijn borsten. Ik zei: "wat kan ik doen om dit te betalen."

Hij zei: "Mevrouw. Ik ben een officier van de wet. Probeer je jezelf voor mij te prostitueren? 'Een paar dagen flirten en seksuele insinuaties later moest ik letterlijk spellen dat ik hem probeerde te neuken. We zijn nu 6 jaar samen."

Reddit vroeg gebruiksters te vertellen hoe moeilijk het soms is een man in je bed in te krijgen. Een paar antwoorden:

"We hadden het over kano's en ik zei: "Ik ben als een kano omdat ik nat ben en jij kunt naar binnen gaan" en hij zei: "Kano's zijn niet echt nat."

"Hij vertelde me dat hij mijn haar mooi vond. Ik zei: "Ik wed dat het er mooier uit zou zien met je handen erin." Hij zei op een zeer verwarde toon: "... wil je dat ik je haar kam?"

Na urenlang kletsen op een romantische bergtop van zonsondergang tot in de nacht, samen onder een deken, mijn hoofd op zijn schouder, terwijl ik hem vertelde hoe aantrekkelijk ik hem vond, zei hij: hoe kom ik er achter of een meisje met me wil?"

"Ik vroeg een man op een festival om samen te gaan douchen. Hij snapte het niet. Hij zei steeds alleen dat er maar één douche was en ik zei: "Nou, ze zijn groot, ik weet zeker dat het goed is". Hij bleef verward en zei me dat ik wel eerst mocht.

 We werden goede vrienden."

Zie voor meer Reddit.

Bron(nen):   Reddit