Vanaf vandaag springen de prijzen bij de Media Markt op en neer

Vanaf vandaag zullen de prijzen in de winkels van de Media Markt voortdurend kunnen veranderen. De winkelketen wil per se voor ieder artikel de goedkoopste aanbieder in Nederland zijn. Om snel te kunnen reageren als elders de prijzen lager worden (of hoger) zijn in de filialen van de keten elektronische prijsschermpjes geplaatst. De prijs die daar wordt getoond kan van afstand worden veranderd. Het bedrijf zal voortdurend de eigen prijzen vergelijken met de prijzen van 4 onlineprijsvergelijkingssites. En de prijzen in de winkels aanpassen zodra daar reden voor is. Dat kan een prijsverlaging zijn, als het product elders goedkoper is, maar dan kan ook omhoog zijn, als Media Markt al de goedkoopste is. Het kan dus zijn dat je nu een ander bedrag betaalt voor je breedbeeld tv dan over een uur. "We willen de klant het vertrouwen geven dat hij nooit teveel betaalt, zonder dat hij dat zelf moet uitzoeken"

3 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. kletsmajoor

    Als ze toch alles geautomatiseerd hebben, waarom maken ze er geen echte markt van? Dan kunnen klanten orders inleggen met een maximumprijs etc. Net als de op de beurs.

  2. Oh_Oh_SarCastro

    Je betaalt btw (en soms thuiskopieheffing) dus per definitie ALTIJD teveel.

  3. André Somers

    Maar dat betekent dus ook dat de prijs kan veranderen tussen het moment dat je het artikel uit het schap pakt, en het moment dat je het moet afrekenen… Lijkt me heel vervelend shoppen…

Reacties niet toegestaan