De NRC cadeau bij aanschaf van de iPad (of andersom)

Uitgever Han-Menno Depeweg van de Digitale NRC heeft bekend gemaakt dat mensen die een tweejarig abonnement op NRC Handelsblad of NRC Next nemen, een iPad cadeau krijgen. Het gaat om het basismodel, de iPad met 16 GB hardeschijf en Wifi-aansluiting, ter waarde van 499 euro. Voor een uitgebreider model moet worden bijbetaald. De actie loopt tot eind van dit jaar. Je kunt dus een gratis iPad ter waarde van €499 krijgen (bijbetalen als je meer geheugen en/of 3G wil) als je een abonnement voor twee jaar neemt op de papieren krant. Bovendien krijg je dan dagelijks NRC Next Digitaal op je iPad en elke zaterdag in de bus NRC Handelsblad. Dit hele pakket voor slechts € 35,95 per maand. ”Je voordeel is € 235”, zegt het NRC

Het blijft overigens niet beperkt tot de iPad, want bij de Samsung Galaxy Tab, een Android-tablet, krijg je bij aanschaf 6 weken gratis toegang tot de digitale krant. Bij NRC betaal je €39,95 per maand voor de papieren krant en €34,95 per maand voor het digitale exemplaar.
Op de iPad worden maandelijks 150.000 kranten bekeken. Dat lijkt behoorlijk wat, maar in verhouding tot papier (6 miljoen kranten per maand) stelt het nog weinig voor.
De opmerking over de gratis iPad is na ongeveer 3:00 minuten in het filmpje onder link 2 te horen.

Bron(nen):   Ipad-planet  Video