Beate Uhse stapt in halal erotiek

Het Duitse erotiekconcern Beate Uhse (Pabo, Christine le Duc) gaat zich richten op de ‘enorme groeimarkt van moslims’. Want ook moslims laten zich graag stimueleren door sensualiteit uit de winkel. Beate Uhse heeft daartoe een joint venture gesloten met het Amsterdamse bedrijf El Asira, schrijft het FD. El Asira weet veel van de markt voor moslims. ‘In de westerse wereld denkt men bij sensualiteit vaak aan pornografie, maar wij zijn geen seksshop’, zegt de directeur van El Asira tegen het FD. El Asira verkoopt naast massage-oliën onder meer normale dag- en nachtcrèmes en lingerie. "We houden ons aan alle voorschriften uit de islamitische wetgeving." Daarnaast wil Beate Uhse graag van ons leren hoe het deze groeimarkt het best kan bedienen.’ De twee partijen werkten afgelopen tijd samen aan een nieuwe lingeriecollectie en een lijn van reguliere lichaamsverzorgingsproducten. Die zullen over een week of twee in de winkels liggen van Beate Uhse, maar ook verkrijgbaar zijn via de website van El Asira en bij Bol.com.

14 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Meester Proper

  Achterlijk.

  • marianne martens

   Achterlijk, u weet niet wat u zegt.Deze gemeenschappen hebben eeuwenlang ervaring in erotiek in zie:verhalen en afbeeldingen. Heb ervaring in het vrijen met mannen rond het Middellandse zeegebied.Samen zo mooi en liefdevol. Kan de Nederlander nog een “puntje” aan zuigen. Echt het proberen waard.De 21ste eeuw als voorbeeld is al helemaal een giller. Beate Uhse zal goede zaken doen, Guest.

   (in antwoord op Meester Proper)
   • vanhetgoor

    Ja, achterlijk is het en blijft het. Deze gemeenschappen hebben al eeuwenlang ervaring met het onderdrukken van de vrouw en het ontkennen van seksualiteit als deel van een verstandige emotionele en gelijkwaardige relatie. De moslim mag volgens de koran elke vrouw neuken, maar de vrouw van een moslim wordt verboden om haar eigen weg te gaan. Overigens zijn de erotische verhalen en afbeeldingen pré-islamitisch.

    (in antwoord op marianne martens)
    • marianne martens

     Net zo achterlijk als de vorige schrijver.Als we met onze Westerse a- morele oordelen erover hebben wordt het ook eens tijd het grote groepen in die gebieden te vragen of liever nog, te onderzoeken. Westerse vrouwen vonden een aantal jaren geleden dat de Afrikaanse vrouwen moesten veranderen naar het beeld van het inhumane Westen. Bij een groot onderzoek bleken de meeste vrouwen tevreden te zijn met de verhoudingen tussen de seksen. Ook U vergeet dat er meer moslims zijn die op zijn minst goed willen zijn. Bedoel ook de Chinese en Japanse cultuur met zijn prenten.Zo zie je maar wat een benauwd medium dat website “kladderen” is.

     (in antwoord op vanhetgoor)
     • vanhetgoor

      De schrijfster Hélène Swart schreef eens zoiets als, trek niet te hard aan het touw om je nek, anders kun je de illusie van vrijheid niet meer ervaren. iets andere woorden, maar dezelfde strekking. Wat ‘westerse’ vrouwen vonden doet er niet veel meer toe, mensen kunnen zelf nadenken. Als onderdrukte vrouwen zich schikken in hun lot dan heeft dat veel te maken met het uitzichtloze van hun bestaan. maar het zegt NIETS over de wenselijkheid.

      Beste Marianne Martens, hou op met mens-vijandige lulkoek goedpraten. De grootste tegenstander van denkende en zelfstandige vrouwen zijn het soort vrouwen dat afgunst heeft. In jouw reactie proef ik aardig wat haat naar beschaafde vrouwen toe. Waarom veracht jij vrouwen zo die ook vrij willen zijn? Overigens wist jij dat volgens de koran en de schrijver van de koran 80% van de vrouwen naar de islamitische hel gaat? Dat moet toch te denken geven!

      (in antwoord op marianne martens)
     • marianne martens

      ach, geef het het je maar te denken.zolang vrouwen niet gelijk worden betaald dan mannen kunnen wij niets tegen andere culturen inbrengen.zolang vrouwen en een paar mannen binnen het huwelijk in elkaar worden gerost kunnen wij niets inbrengen.zolang de gevangenissen grotendeels worden bevolkt door mannen ( kosten belastingbetaler ) kunnen wij niets inbrengen. u zoekt “spijkers op heel laag water”. Ben hoogopgeleid en kom uit een familie die in 1500 is begonnen en verder veel in het rondom heeft bereikt.
      Gegroet Goor. laf jochie zonder je eigen naam te gebruiken.

      (in antwoord op vanhetgoor)
     • vanhetgoor

      Ik kreeg per email bericht dat je wéér door bent gegaan met ‘reageren’ en dat dit maal jouw uit 1500 stammende familie en jouw hoge opleiding er bij werden gehaald als argument. Dit staat niet op de website. Soms wordt webmasters het gezeur ook te veel.

      Je hebt gewoon geen gelijk.

      Je komt niet met argumenten.

      Het interesseert mij niet niet of je mij een laf jochie vindt dat niet onder zijn naam durft te reageren, zelfs de grootste mongool kan googlen. Laten we martens + slavendrijver eens door de zoekmachine heen halen, kijken of we bij jouw overgrootvader uitkomen.

      (in antwoord op marianne martens)
     • marianne martens

      heb ik helemaal zelf gedaan, dwars jochie.

      (in antwoord op vanhetgoor)
     • marianne martens

      nog even Mevrouw Swart heeft in de vergelijking
      van met het touw gelijk.Vrijheid. Prachtige schrijfster. Zelf niet uitgezonderd, denken we in hemelhoge beelden zoals de vijand, de ander, we vragen ons nauwelijks af wat wij voor een beeldmerk zijn voor de ander.

      (in antwoord op vanhetgoor)
 2. gebruiker

  Trouwens er was toch een Turkse ‘halal’ seksshop online geopend zijn? http://forums.hababam.nl/archive/index.php/t-169650-turkse-halal-seksshop-online.html

 3. vanhetgoor

  Het is verkeerd dat Beate Uhse in zee gaat met een dergelijke organisatie. Hiermee wordt het signaal afgegeven dat het correct zou zijn om met dit soort zieke geesten zaken te doen. Volgens de Ayathollah Khomeini is het halal om seks te hebben met kinderen. Ook is het volgens islamitische geestelijken toegestaan om seks te hebben met een reeds overleden vrouw. Volgens de koran is verkrachting van vrouwen als deze behoren tot de oorlogsbuit toegestaan. Kortom ziek ziek ziek! Waarom gaat Beate Uhse niet in zee met de stichting Martijn, ik zie ook wel markt voor kindercondooms en glijmiddel met de smaak van suikerspin of drop. Dat is tenslotte ook verwerpelijk, net als halal erotiek.

  • marianne martens

   u schept een vijandbeeld zonder er ook maar iets van te weten of duidelijk kennis er van heeft.er zijn miljoenen lieve vaders en moeders, er zijn miljoenen gestudeerden, creatieven, en zorgzame moslims.Beate Uhse is altijd roldoorbrekend geweest dat behoort zo te blijven.

   (in antwoord op vanhetgoor)
   • vanhetgoor

    Beate Uhse is nooit roldoorbrekend geweest, het is van ouds her een postorder voor mensen die in hun eigen stad bij de apotheek geen condooms durven kopen. Beate Uhse bestaat vanwege de bekrompen geest van haar klanten die achterbaks en hypocriet als ze zijn de erotische artikelen daarom per post laten bezorgen.

    U verwijt mij dat ik geen kennis van de islam en de moslim heb, daar kan ik niets tegen in brengen. Toen gingen mijn gedachten uit naar die miljoenen gestudeerde en creatieve zorgzame moslims die allemaal de escapades van Boko Haram goedkeuren en financieel ondersteunen.

    (in antwoord op marianne martens)

Reacties niet toegestaan