Apple is nu meer waard dan de hele Russische aandelenmarkt

De aandelen van Apple stegen deze week naar recordhoogten, terwijl het met de Russische economie steeds slechter gaat. Zo kan het dat Apple nu meer waard is dan de hele Russische aandelenmarkt, schrijft Bloomberg. Sterker nog: daarna is er nog genoeg geld over om voor iedere Rus een iPhone 6 Plus te kopen. De aandelenmarkt van Rusland is met een waarde van 424 miljard euro de twintigste ter wereld. De aandelen van Apple waren deze week 532,7 miljard euro waard. En met de feestdagen voor de deur zal het met Apple alleen maar beter gaan. Rusland is niet het enige land dat door Apple voorbij wordt gestreefd. Onder meer Singapore en Italië zijn tegenwoordig minder waard. Zero Hedge Apple Russia Stock

Bron(nen):   Bloomberg      

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Lio

  Dan is het gauw duidelijk. Apple is minimaal 5x overgewaardeerd en dat gaat binnenkort gecorrigeerd worden.

 2. vandehoedenderand

  Rusland heeft dan ook een achterlijke grondstoffeneconomie. Ja, wodka maken ze ook. Maar dat zuipen ze grotendeels zelf op, de dronkenlappen.

  De boel is daar keihard aan het instorten. Maar ja dan had Putin maar geen geopolitiek moeten bedrijven en andere landen moeten binnenvallen. Dat krijg je d’r van.

  Die schaliegasrevolutie zal niet al te lang duren, maar komt nu wel erg handig uit. De Amerikaanse economie trekt ook weer sneller aan dan de rest van de ontwikkelde landen. Zoals gebruikelijk.

  Putin wil ondertussen eerder weg van de G20. Want hij krijgt de wind flink van voren. En ja, dat is ie niet gewend he. Kritiek krijgen van mensen die hij niet kan ‘uitschakelen’. Dus dan loopt ie maar weg.

  • Guest

   Kan je niet beter onder Mihammed Kouki of Jan Terlouw blijven reageren?
   Straks gaan mensen je nog serieus nemen ook.

   Je roept zoveel maar zegt zo weinig……

   (in antwoord op vandehoedenderand)
 3. Dead Silence

  Beiden zijn gebakken lucht. Next…

 4. knier

  Toch vind ik het op de een of andere manier een beetje eng;zoveel geld en daardoor macht,geconcentreerd in één bedrijf.

  • Dead Silence

   Apple heeft geen macht, alleen veel geld met een paar luxegoederen en eenzijdige kennis (voor zover daar sprake van is). Een bedrijf als Samsung heeft wel macht: kennis en assets, heel breed.

   (in antwoord op knier)
 5. Vogelbeest

  De Russische grondstoffen zijn waarschijnlijk meer waard dan 5x apple, maar zo lang ze te lui en te dronken zijn om die op een behoorlijke manier uit de grond te halen levert het weinig op. En als onze regeringen eindelijk doorkrijgen dat ze een paar thoriumreactors neer moeten zetten en wij bijna-gratis elektriciteit hebben is dat Russcische olie-gas gebeuren nog minder waard.

  • KarlRuprechtKroenen

   Ach, zolang alleen Poetin al een geschat vermogen van meer dan 700 miljard heeft valt het wel mee met Apple.

   Poetin valt in de rij van super-rijke oligarchen zoals de Rothschilds en dergelijken, de superrijken die niet voorkomen in de Forbes lijst met rijken der aarden.

   Poetin is een gevaar voor bepaalde mensen omdat hij gewoon doet wat hij wil.
   Tevens is het oprichten van de BRICS bank met een harde goudstandaard een doorn in het oog van de Federale reserve welke in handen is van de Rothschild familie.
   De angst is dat de dollar niet langer de wereldwijde reserve munt zal zijn.
   We weten wat er is gebeurt met figuren die van de Petrodollar af wilden stappen.(Hussein,Kadaffi,)Assad is er nog.
   Poetin heeft gewoon lak aan het gejank van Washington en Brussel en heeft heel goed door dat het gekloot in zijn achtertuin (Oekraïne), er op gericht is om als dekmantel voor het aloude olie en dollar veiligstel-verhaal te dienen.

   Doe jullie huiswerk mensen.
   En negeer vooral de mainstream media, want die hebben allemaal een opdrachtgever.

   (in antwoord op Vogelbeest)

Reacties niet toegestaan