Duitsers worden steeds bozer: ‘Europa greift nach unserem Geld’

Zelfs het keurige Die Welt opent de zondagseditie boos: Europa greift nach unserem Geld. Het besluit van woensdag en de nederlaag van Duitsland zal, denkt de krant, historische proporties hebben. Het is de eerste stap die zal eindigen waar de Duitsers niet willen zijn: dat alle schulden van de Eurozone op een hoop worden gegooid en dat Duistland (en Nederland) mogen betalen voor de rommel van de rest. Maar, verzucht Die Welt, Merkel kon niet anders. De euro laten sneuvelen was niet veel duurder Overigens komt en in Duitsland - heel ongebruikelijk - mogelijk een referendum over Europa. Dan krijgt Merkel de legitimatie voor meer Europa. Of niet.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. RonaldJohannes

  Maakt niet zo heel veel uit wat de Duiters in een referendum gaan zeggen. Ze kunnen kiezen voor meer Europa, doen ze het niet dan wordt de vraag op het ‘juiste’ moment weer voorgelegd. Hoe dan ook alle krachten zullen gebundeld worden voor Europa. Linksom of rechtsom. Ze zullen alles uit de kast halen. Ze zullen dreigen met rampspoed die zijn weerga niet kent. Een deel zal zeker het verzet staken en toegeven aan de verraders van het volk. Daarna komt er nooit meer een referendum.

  • Indenvreemde

   Met andere woorden Wie kan de opmars van de Nieuwe Wereld Orde stoppen???
   Dit is een ontwikkeling die door andere krachten dan menselijke krachten ingang is gezet en zal en moet tot rijpheid komen.
   Het is het begin van het einde.
   Nog maar ff gauw een last minute booking naar Griekenland zien te krijgen voor het te laat is.

   (in antwoord op RonaldJohannes)
   • RonaldJohannes

    Onzin daar hebben mensen de hulp van bovennatuurlijke krachten niet voor nodig. Je weet toch tot wat voor grootse prestaties de mensheid in staat is. Er zijn gewoon mensen die zullen profiteren van die nieuwe orde die zal herrijzen uit de puinhopen die momenteel door diezelfde mensen bewust gecreeerd worden. In die nieuwe orde kun je roepen en schreeuwen wat je wilt maar de mening van de meerderheid zal er niet meer toe doen. Je moet gewoon je inzet tonen en verder je mond houden. En bovendien in die nieuwe orde zal gelden: wie niet werkt zal niet eten, behalve natuurlijk als je tot de kaste der regenten behoort. Je zult niet meer zijn dan een slaaf en je heer kan over je beschikken zoals hem het uitkomt zolang hij er natuurlijk behoefte aan heeft. Dan word gewoon vervangen. Vergeet niet dat het niet zo bijzonder is. De afgelopen veertig jaar waren in de geschiedenis een grote uitzondering op de regel. Straks is het weer als vanouds: je hebt regenten en het volk. Dus zo vernieuwend zal die ‘nieuwe’ orde niet zijn.

    (in antwoord op Indenvreemde)
    • Indenvreemde

     Dat is juist het fnuikende.Mensen hebben helemaal niet door dat ze beinvloed worden.Inderdaad de mens is tot veel in staat maar juist dat wordt (en dat is mijn persoonlijke visie) van buitenaf negatief gemanipuleerd.Met maar een doel.Totale ondergang.Er zijn ook andere krachten actief die het goede met de mens voor hebben. Uiteindelijk zullen deze het winnen van de kwade krachten.
     U mag dat als onzin betitelen echter dit is wat ik geloof.
     Wij hebben geen idee wat er zich om ons heen allemaal afspeelt omdat we er blind voor zijn geworden. We zien alleen maar de uitkomst in de natuurlijke wereld,maar de werkelijke oorzaak niet.

     (in antwoord op RonaldJohannes)

Reacties niet toegestaan