Ryanair heeft weer een manier gevonden om de klant bij te laten betalen

De tickets van Ryanair zijn nog altijd spotgoedkoop, maar het begint zo ongeveer onmogelijk te worden om zonder bij te betalen aan boord van een van hun vliegtuigen te komen. Nu heeft de budgetvlieger bedacht dat het geld kost om eerder dan twee dagen voor vertrek in te checken.

Twee jaar geleden kon je nog een week van tevoren inchecken. Dat werd teruggebracht tot vier dagen en nu is het dus nog maar twee dagen, tenzij je meer betaalt. Het maakt de kans groter dat je het vergeet en tot wel 80 euro moet betalen voor een check-in op het vliegveld.

Nog niet zo lang geleden besloot Ryanair ook geld te vragen voor de reservering van een stoel. Dat kost ongeveer 5 euro per ticket. Doe je dat niet dan zorgt de vliegmaatschappij ervoor dat je niet naast je reispartner komt te zitten.

Kies je er overigens voor om bij te betalen voor een stoel dan geldt dat je tot twee maanden van tevoren kunt inchecken. Wil je een gratis zitplaats dan heb je dus maar 48 uur de tijd. De nieuwe regel gaat op 13 juni in.

Bron(nen):   Newsmonkey