Man wilde Nancy Pelosi ontvoeren en "haar knieschijven breken"

Geen categorie
dinsdag, 01 november 2022 om 7:57
schermafbeelding 2022 11 01 om 075718
David Wayne DePape , de man de echtgenoot van Nancy Pelosi met een hamer te lijf ging, wilde haar ontvoeren en "haar knieen breken" , blijkt uit de aanklacht van de officier van Justitie.
DePape vertelde de politie van San Francisco na zijn arrestatie dat "als Nancy de 'waarheid' zou vertellen, hij haar zou laten gaan, en als ze 'loog', zou hij 'haar knieschijven' breken".
Nancy Pelosi zei maandagavond "Paul gestaag vooruitgang boekt in wat een lang herstelproces zal zijn." Paul Pelosi werd onderging "succesvolle operatie om een ​​schedelbreuk en ernstige verwondingen aan zijn rechterarm en handen te herstellen".
DePape drong zich naar verluidt een weg door een glazen achterdeur naar de tweede verdieping van het huis, waar Paul Pelosi sliep. Vervolgens maakte hij Paul Pelosi, die gekleed was in een pyjamashirt en boxershort, wakker en vroeg waar zijn vrouw was, volgens Jenkins. 
De FBI zegt dat de politie van San Francisco "kabelbinders in Pelosi's slaapkamer en in de gang bij de voordeur van de Pelosi-residentie had teruggevonden."
Bron(nen): CBS