Het schokkende verschil tussen bewerkt en vers voedsel

Heb je nog een open pot guacamole achter in je ijskast staan waarvan je het bestaan niet meer afwist, maar al wel hebt opengemaakt? Gooi de pot vooral niet weg, want blijkbaar kan je er na een aantal maanden nog steeds veilig van eten. In deze video’s zie je het schokkende verschil in houdbaarheid tussen bewerkte en verse voedingsmiddelen.

Een kipburger van een willekeurige fastfoodketen vs. een vers broodje kip

Guacamole uit een potje vs. guacamole van verse avocado’s

Voorverpakte cheddar kaas vs. verse kaas

En dit gebeurt er met ingevroren kipnuggets

Bron(nen):   Huffington Post      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Heldoppantoffels

    Je kunt het na maanden blijkbaar nog eten, maar de voedingswaarde is nooit gelijk aan vers voedsel…

  2. Peter Rokers

    Volgens mij verteert een lijk onder de grond ook minder snel. Preventieve balseming 😉

  3. John

    Je vraagt je af hoe je maag en darmen er nog in slagen geprepareerd voedsel klein te krijgen. Liever vers dus, of diepgevroren dat schijnt kwaliteit aardig te vast te houden.

Reacties niet toegestaan