Dit doet drank met je huid

Van alcohol ga je van binnen langzaam kapot, maar het raakt ook je uiterlijk. Wees eerlijk: aan veel mensen kun je zien dat ze veel drinken. De Schotse overheid heeft, in de strijd tegen de drank, een slimme app laten maken. Speciaal gericht op vrouwen. Je neemt een foto van jezelf, laadt deze in de app en vult (eerlijk) in hoeveel glazen je drinkt per week. Daarna laat de app je zien hoe je huid er uit ziet over 10 jaar. Dus je ziet geen gezichtsveroudering, maar uitsluitend wat er gebeurt met je huid. Deze medewerkers van de Huffington Post deden de proef op de som. De effecten vallen mee. Maar de proefpersonen drinken dat ook niet veel. Hier kun je de app vinden, dan kun je het zelf proberen Dana Oliver, senior beauty editor, 1-5 glazen per week drinking mirror app Ellie Krupnick, senior style editor, 6-10 glazen per week drinking mirror app Rebecca Adams, associate editor, 1-5 glazen per week drinking mirror app Lauren Leibowitz, associate editor, meer dan 10 glazen per week drinking mirror app Renee Jacques, style intern, 1-5 glazen per week drinking mirror app  

Bron(nen):   Huffington Post      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Paulraw

  In de bewerkingsfoto’s zijn de warme kleurtinten weggefilterd .dan zie je er zonder drank ook al bleekjes uit.Bij de donkere vrouw is die fout niet zichtbaar ,effect is daar dan ook zo goed als afwezig..

  • amadis85

   nog erger.. de rimpels zijn erop ge-fotoshopped en zitten op het haar

   (in antwoord op Paulraw)
 2. disqus_cDEBEY6Kl8

  Nou na 10 jaar zie er ook wat minder uit, dus…

  • Kristi

   Precies! Sinds wanneer is dit gepiel op fotoshop nieuws? Die bloeddoorlopen ogen krijg je niet van ‘n paar glaasjes wijn per week, of liggen de arme dames elke avond huilend op de bank?

   (in antwoord op disqus_cDEBEY6Kl8)
 3. erik smit

  Ze hebben er ook een soort fisheye effect op gezet. Heel vreemd.

Reacties niet toegestaan