Hasjrokers zijn slanker dan andere mensen

Wordt je slanker van het roken van wiet? Of is het andersom: gebruiken slanke mensen vaker wiet en hasj? In onderstaande grafiek worden de kenmerken van (Amerikaanse) gebruikers en niet gebruikers met elkaar vergeleken. En wat opvalt is het verschil in BMI  

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. catchit64

  De wietrokers die ik ken zijn inderdaad slanker maar hebben tegelijk ook een grauwe huidkleur die het er allemaal niet gezonder uit laat zien.

 2. Jannie Ooms

  Hashrokers zijn niet slank: doorgaans zijn ze mager, net als andere junks. Ze zien er ook vaak witjes uit, alsof ze alleen ‘s nachts buitenkomen.

  Misschien vermageren ze wel omdat ze met hun dure hobby geen geld hebben om behoorlijk te eten?

 3. Dead Silence

  Ik heb er ook eentje…mensen met terminale kanker zijn ook slanker. En dan de BMI gebruiken, zo onnauwkeurig als het maar kan zijn.

 4. hanspy

  Zo zie je maar weer. Iedereen kent wel wietrokers.En iedereen heeft zijn eigen verklaring waarom ze slechte mensen zijn. Maar het leuke is wel dat van mijn kennissen er meer dood gaan die nooit geblowt hebben dan mijn blowende medemensen.En er zijn er veel bij die goed leven, gezonde zaken doen als wandel tochten lopen, maraton lopen ,wielrennen,schaatsen etc en zeker niet dik zijn. Oh ja. Ik praat over 60 plussers.

Reacties niet toegestaan