De veiligste manier om bruin te worden

Bijna iedereen vindt het leuk om in de zon een kleurtje te krijgen. Vooral vanwege de complimenten die daarna volgen. Maar gezond bruin worden is nog niet zo eenvoudig. Teveel zonneschijn in te korte tijd maakt je niet bruin, maar rood en teveel zonneschijn is gevaarlijk: het kan bijdrage aan de ontwikkeling van huidkanker. Newsweek wijst op een slimme armband afkomstig uit Zweden. Als je die omdoet als je gaat zonnen, dan kun je aan de kleur van de armband zien wat je moet doen. Of je extra zonnebrand moet smeren, of dat je de schaduw in moet. De armband heet Smartsun en is in de VS en Canada al volop te koop. Aan de Europese versie wordt door de makers gewerkt.

Bron(nen):   Newsweek      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Kopje thee

  “Aan de Europese versie wordt door de makers gewerkt” – klinkt nogal onheilspellend; alsof de Amerikaanse versie stoffen bevat die hier niet door de beugel kunnen?

  • Apekool

   De VS wordt volledig geregeerd door bedrijven, Europa nog maar voor de helft. Iets meer regels dus om aan te voldoen, maar wees niet bang: als er geld te verdienen is komt het toch.

   (in antwoord op Kopje thee)
 2. Lio

  Bestaat niet.

Reacties niet toegestaan