Zwanger? Gebruik dan geen anti-bacteriële zeep

Er is al veel te doen geweest over de bacteriedodende stof triclosan, die in allerlei schoonmaak- en verzorgingsproducten zit. Onderzoekers raden nu zelfs zwangere vrouwen af om anti-bacteriële zeep te gebruiken, omdat die vaak triclosan bevat. Er zou een verband zijn tussen het gebruik van dergelijke zeep door zwangere vrouwen en een lager dan gemiddeld geboortegewicht van hun baby's. Dat zou blijken uit een nieuwe studie van de Universiteit van Arizona. Triclosan en triclocarban worden gebruikt in meer dan 2.000 alledaagse producten, zoals tandpasta, zeep, wasmiddel en make-up. In de nieuwe studie vonden onderzoekers triclosan in de urine van alle onderzochte vrouwen en bij de helft van de vrouwen werd de stof in het bloed teruggevonden. Ook de stof butylparaben, die vaak wordt gebruikt in make-up, blijkt een negatieve invloed te hebben op de grootte van een pasgeboren baby. In mei concludeerden Duitse en Deense onderzoekers nog dat allerlei chemicaliën in schoonmaakproducten schade toebrengen aan sperma. Van triclosan werd eerder al gezegd dat het zou bijdragen aan de resistentie tegen antibiotica. De staat Minnesota in de VS heeft als eerste de stof verboden.  

Bron(nen):   Daily Mail      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. allareone

  Mensenlief, is dat toevallig?
  Wenste multinational Shell nu net in dat gebied waar de bevolking door de zgn Oecraiense (doch in werkelijkheid oligarchies westerse) regering nu wordt verjaagd de schaliegas boringen uitvoeren, wat hen niet lukte doordat deze bevolking zich ertegen verzette met ondermeer een referendum? En vandaag de dag en zonder lastige bevolking is shell al aan het boren, gedekt door de zogenaamde legers die de zogenaamde ‘rebellen’ moeten verjagen, teneinde de oliewinsten in de zakken van de shell en deze westerse nep~regering te sluizen? Vecht deze ‘Oecraiense overheid’ tegen haar eigen bevolking?

  Is het daarom dat wij Nederlandsers en westerse luitjes verzwijgen dat een Oecraiens gevechtstoestel onze medelanders uit de lucht heeft geschoten?
  Moesten die met voorbedachte rade geofferd worden door onze regering tezamen met de nep~oecraiense regering? De bewijzen daarvoor zijn er ten over!

  En ja, ook een afleiding om gauw en ongestoord Palestina nog meer te vernietigen en bovendien Rusland de schuld te gaan geven van iets waar zij niets mee van doen hebben…. en dat in tegenstelling tot de USA en Nederland wel met bewijzen onderbouwen.

  Lieve mensen, waarom zwijgt onze regering over die ‘distress call’ van de beschoten MH17 piloten en hun poging om snel een daling in te zetten na een 180 graden ommekeer?
  Waarom zwijgt onze regering over de MH370 en het iphone telefoontje dat door een gegijzelde passagier gedaan zou zijn vanaf het USA en GB Darpa Garcia militaire eiland waar dat vliegtuig geland is?

  Waarom zwijg jij met het stellen van vragen, alsjeblieft, wat is er mis met feiten op een rijtje zetten? Wat is er mis met waarheidsvinding? Wat is er mis met Nederland die middels haar Gladio netwerk, wat nooit is opgegeheven, overal van oins belastinggeld vuurhaarden aan het maken is en moorden aan het plegen is?

  Wanneer gooien we deze politici de deur uit en zetten we menswaardigheid op de zetels in de tweede kamer? Allen Zijn Eén.
  God bless, all and everyone

 2. Vogelbeest

  Als je zwanger bent: gebruik ook geen light-producten! Google maar “aspartaam adhd”. Als je verder gaat zoeken kom je er achter dat op stevia na alle zoetsoffen tot ADHD kunnen leiden. En daarmee is dan gelijk het enorme aantal ADHD kinderen en het enorme ritalin-gebruik onder de jeugd verklaard.

Reacties niet toegestaan