Puber verliest beide tepels na weddenschap met twee bussen deodorant

Een 15-jarige Britse jongen moet beide tepels missen nadat een weddenschap met twee bussen Axe-deodorant totaal uit de hand liep. Hij zocht geen medische hulp en gaat vier jaar later nog steeds zonder tepels door het leven.

De nu 19-jarige student vertelt anoniem aan The Liverpool Echo dat hij met klasgenoten in de kleedkamer was, toen een andere jongen hem uitdaagde om twee bussen deodorant op zijn ontblote borst leeg te spuiten. Zo geschiedde en aanvankelijk merkte hij weinig.

“Het was eerst alleen koud. Niks aan de hand. Maar toen ging het branden en kon ik niet wachten tot het klaar was.” Na het schouwspel vond een andere jongen het nodig om aan zijn gepijnigde tepels te draaien. Dat was het moment dat de topjes eraf vielen.

De jongen zocht geen medische hulp, maar ging gewoon verder met school. “Ik zit bij Duits en mijn tepels zijn weg. Klasgenoten zien dat mijn shirt bebloed is. En ik zit daar met twee bloedvlekken. Mijn leraar Duits vraagt me of ik een dokter nodig heb, maar ik vond het wel best zo”, zegt de jongen.

Nu hij studeert aan de universiteit, moet hij nog vaak terugdenken aan de dag dat zijn tepels eraf vroren. Zijn vriendin lachte hem uit toen ze ervan hoorde.