‘Potverdrie, wat een land, dat Saoedi-Arabië! Fascinerend!’

Wim Geerts, topambtenaar van het ministerie van Buitenlandse Zaken, zit in zijn hotel in Riyad te wachten tot de Saoedische regeringsfunctionarissen hem eindelijk willen ontvangen. Hij moet straks namens Nederland gaan uitleggen dat de stickeractie van Geert Wilders een daad is van een overjarige puber, maar het duurt wel erg lang. Geerts - dus niet te verwarren met Geert - verveelt zich zo dat hij nog eens het dossier gaat bestuderen dat hij van het departement heeft meegekregen. Het bevat documenten, rapporten en krantenknipsels. Potverdrie, wat een land, dat Saoedi-Arabië! Fascinerend! Zo stuit Geerts op een recent bericht uit The Telegraph dat Saoedi-Arabië binnenkort met onthoofdingen zal moeten stoppen. Niet uit principiële overwegingen, maar omdat er een tekort dreigt aan beulen die het zwaard kunnen hanteren. Lees verder in De Volkskrant

Bron(nen):   De Volkskrant      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Meester Proper

  Saoedi-Arabië is één van de onmenselijkste regimes ter wereld, die Wim Geerts moet zich kapot schamen dat hij zijn ziel aan de duivel verkoopt.

 2. miepjes

  Oei oei.. (klap.. klap.. klap)
  Wat eennnnn
  briljant nieuws–>waardig bericht.. (slim redactie ….bravo, geselecteerde kennis .Voor de niet zelf nadenkend gemiddelde Nederlander, met het iq net iets onder een garnaal)

  Had graag een stuks gezien over het wereld land Amerika. .
  De leider… der landen.. Het voorbeeld van elk vrije gevochten ziel. .
  Amerika—> het land der rechtvaardigheid. . Het land van de vrijheid en ontwikkeling..

  Het land waar nog dagelijks 100 mensen genadeloos worden geëxecuteerd. . Op het meest pijnlijke manier. .
  Om maar te zwijgen over de vele documentaires dus zijn uitgeweid over hoeveel mensen ten onrechte in de doden cel. .
  Wachten op de dag dat zij een langzame maar voor pijnlijke dood mogen sterven..
  En wanneer er voor de zoveelste keer duidelijk wordt dat de dodelijke injectie niet op juiste manier zijn ‘werk’ heeft gedaan. . Dan begint men over wat voor een monster de veroordeeld is geweest. Althans waar die andere verdacht wordt..

  Slaap verder ..

Reacties niet toegestaan