Schultz zet voor 3 minuten tijdswinst geloofwaardigheid op ‘t spel

In de verkiezingsstrijd doet minister Schultz wankele beloften. Intussen ondermijnt ze het gezag van de overheid. Het kan altijd nog gekker. In 1988 onthulde VVD-minister Korthals-Altes dat het kabinet enige tijd daarvoor had besloten dat ministers niet harder dan 120 km per uur zouden rijden. Let op: de limiet lag toen nog op 100 km. Op vragen van verbaasde Kamerleden, die dit wel erg gezagsondermijnend vonden, reageerde de minister niet-begrijpend. Iederéén reed toch 120? 'En iedereen  weet dat 100 km in feite niet meer wordt gehandhaafd.' Later dat jaar werd 120 officieel de nieuwe norm. Lees meer in De Volkskrant

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  1. marianne martens

    De VVD en CDA ministers hebben samen met een gedoogpartner in ander half jaar tijd gedaan wat ze moesten doen van de Multi- Nationals e.a. belangengroepen ( roken, alcohol ).Hierdoor hebben ze een heleboel niet gedaan om een samenleving hoop en schoonheid te helpen stimuleren. Het lijkt me stug dat er ooit zo’n “ranzig” kabinet is geweest, waar alle uitspraken zo doorzichtig zijn en niet gestoeld zijn op gedegen onderzoek, maar alleen op ( VVD ) Partijbelangen, de rest zat er voor AAP bij.Minister Schultz is het voorbeeld van een vrouw die alleen maar doet wat anderen ( Telegraaf ) influistert. Intelligent maar toch een gevaarlijke vrouw net zoals Schippers e.a., ze hebben allebei iets plofferigs .We hebben net een onthutsend filmje gezien van hoe de varkens LEVEN voor de consumptie van de Walmarkt keten, ook voor Europa. Open wonden, doodgeslagen biggen, testikels er uitgejast zonder verdoving, hun hele leven moeten staan, niet liggen etc.Het is ” naar” dat zo’n land als Nederland zo veel “bloederige” contacten heeft met het meest christelijke land van de Wereld, behalve op een hoog niveau Wetenschap bedrijven, is het een van de meest ” benauwde” landen t.o.v. andersdenkenden, anderslevenden,een zinderend land naar Macht, het is ook een land waar de meeste Muli-Nationals in Nederland zitten.Alle meespelers worden ook nog flink bediend door een “slijmerige” Media en dat is vrijheid!!!!!!!!
    Maar de Politiek, Bestuurders, RvS en al die anderen die erbij zijn betrokken, hebben een ongelofelijke hekel en minachting aan de burger.Het gezag is sinds de Paarse kabinetten allang verdwenen.

Reacties niet toegestaan