Boer Zoekt Vrouw: Zo worden wekelijks 4 miljoen mensen gehersenspoeld in een duivelse strategie het huwelijk te ondermijnen.

Het zal een deel van de lezers van deze krant mogelijk ontgaan zijn, maar vorige maand is de topper van de Nederlandse televisie weer van start gegaan: Boer zoekt vrouw. Over de inhoud kan ik weinig vertellen omdat ik niet bij die 4 miljoen Nederlanders hoor, maar van tijd tot tijd hoor ik anderen erover praten. Een reeks eenzame boeren solliciteert via de tv naar een levenspartner, kijkers reageren en tien dames mogen een afspraakje maken met de boer van hun voorkeur. Iedere zondagavond worden de kijkers op de hoogte gehouden van de details van de ontmoetingen. Erg efficiënt is het allemaal niet, want uit de statistieken blijkt dat pakweg de helft van die boeren na verloop van tijd toch weer single is of met een ander ging samenwonen.   Lees hier verder

Bron(nen):   Reformatorisch Dagblad      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. thykkur kanina

    Jammer dat dit een staaltje van homofoob journalistiek is, gevoed door achterhaalde, conservatieve opvattingen van welhaast extremistische geloofsovertuigingen.

    Nu ben ik geen homoseksueel, een links georiënteerd politiek aanhanger of een diep gelovig iemand, maar discriminatie vanwege zijn of haar seksuele geaardheid kan in deze tijd echt niet meer. Het is geen ziekte, het is geen overtuiging, het is een geaardheid. Een artikel als deze toont wederom een toppunt (herstel: dieptepunt) van oer oud Hollandse kneuterigheid.

    Reageren doe ik niet vaak, maar de plaatsing van dit artikel op een van mijn favoriete nieuwssites laat mij geen keus.

  2. André Somers

    Mooi inkijkje in de denkwereld van de fundamentalistische christenen in Nederland.

Reacties niet toegestaan