Deze video maakt je heel blij met je eigen partner (of dat je alleen bent)

De dertig jarige vrouw in deze video wil naar het meer. Maar haar man wil niet, of het kan niet, dat is niet helemaal duidelijk. Duidelijk is wel dat ze er hysterisch van wordt dat ze niet mag. Kijk en huiver  

11 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Joseph Morika

  Ik stel voor: “Penis Normalis, Dosim Repetatur”

 2. zo maar iemand

  Wat intens zielig wat mensen elkaar aandoen. Makkelijk de vrouw af te kraken, intussen is het wel de man die het filmpje maakt en op internet zet. Wat doet hij nog meer vraag ik me af.

  • Kristi

   Ik heb het niet af kunnen kijken. Maar inderdaad, die vrouw klinkt knap overspannen, misschien is ze dat ook daadwerkelijk. Misschien heeft ze hulp nodig. Intussen toont de man zero begrip, blijft hij heel koeltjes zijn zin doordrijven en filmen. Alsof hij ervan geniet dat ze zo flipt. Dat is provocerend, vooral omdat ze geen kant op kan in een rijdende auto. En dan nog op internet zetten… Vreselijk. Ruzie maken we allemaal, maar dit is ernstig.

   (in antwoord op zo maar iemand)
   • input@nu

    Deze vrouw heeft dit verdiend. Je kunt toch niet zo tekeer gaan tegen degene die naast je staat in het leven? Uit de auto zetten en wegwezen!

    (in antwoord op Kristi)
   • Betweter

    Die vrouw heeft zeker hulp nodig!
    Overspannen? Dan zou ze zelf toch wel doorhebben hoe raar ze doet. Dit lijkt me meer een geval van borderline. Die vent voelt zich waarschijnlijk zo machteloos dat hij geen andere manier weet om hulp te vragen…

    (in antwoord op Kristi)
 3. utsjaermets

  Ik zou deze ‘volwassen’ mevrouw het volgende advies willen geven : bel pappie of mammie maar. Bij hen heeft dat hysterische gedram waarschijnlijk wel altijd gewerkt.
  Overigens hoor je dat soort prive filmpjes niet op internet te publiceren (waarschijnlijk ben ik ouderwets…).
  Inderdaad wel triest om te zien hoe deze mensen met elkaar om gaan. Maar dat boeit hen natuurlijk niet, het gaat om de hits/likes…

  • input@nu

   Ik kan deze man wel begrijpen. Ik vindt dat hij er nog goed mee omgaat. Helaas kan ik uit eigen ervaring melden dat als je dag in dag uit met zon vrouw te maken hebt een van de moeilijkste dingen is het isolement van de man. Je partner is geen serieuze gesprekspartner, ze maakt je gek, en je hebt niemand als getuige die ziet hoe dramatisch het is.
   Voor mij is het al lang verleden tijd, maar wat had ik graag ook filmpjes gemaakt van hoe ze tekeer ging. Om na de scheiding te kunnen laten zien waarom, want als je dit verteld dan gelooft men je niet. En om haar te kunnen confronteren met haar eigen gedrag.
   Aan deze man en anderen met een soortgelijk geval: direct droppen deze vrouw, want je verspilt je leven aan haar.

   (in antwoord op utsjaermets)
   • utsjaermets

    Ik heb er alle begrip voor dat je zoiets zou filmen maar waar het mij om gaat : waarom moet dat dan ‘op het internet’ ? Je zou als man het filmpje toch ook gewoon aan je/de vrouw kunnen laten zien ter confrontatie (wellicht heeft ie dat ook gedaan maar heeft het niet tot het gewenste resultaat geleid ;-)). Hou het aub prive en verveel Michiel Meijer hier niet mee 😉

    (in antwoord op input@nu)
 4. catchit64

  Wat een pannenkoek om je prive problemen zo uit te venten.

 5. Michiel Meijer

  minder lezen en meer weten????? Wat kom ik meer te weten van deze apekool? Laten we even serieus blijven, ik verwacht echt meer van deze site.

Reacties niet toegestaan