Kussende lesbische meisjes in Utrecht boos op Albert Heijn

Twee meiden uit Utrecht hebben een klacht ingediend bij Albert Heijn. Het lesbische stel gaf elkaar op Valentijnsdag een zoen in de winkel aan de Amsterdamsestraatweg. Een bewaker sprak hen aan op hun gedrag, ze deden aanstootgevend. Dat meldt RTV Utrecht. De medewerker zei dat andere mensen in de winkel er last van zouden kunnen hebben. De dames, die die dag precies een maand samen waren, deden ze niets bijzonders. Naar eigen zeggen ging het om een gewone kus. Ook een teamleidster van AH bemoeide zich met het gesprek. Zij zou gezegd hebben dat er onder de klanten groepen mensen zijn die zich aan de kus van het stel kunnen storen. De meisjes verlieten daarop beledigd de winkel. Ze willen dat het supermarktbedrijf excuses aanbiedt. Albert Heijn kon RTV Utrecht ondanks een verzoek tot nu toe nog geen reactie geven.  

14 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Mulder

  Ook als het hetero-stellen betreft wil ik daar als klant niet mee lastig gevallen worden.

  • Karel Kritisch

   Een gewone kus moet kunnen, bij uitgebreid staan tongen kan ik me wat voorstellen ja.

   (in antwoord op Mulder)
 2. *Yahtzee*

  Er is een verschil van kussen en kussen..
  Je komt er om je boodschappen te doen.
  Tegenwoordig moeten mensen al snel excuses maken blijkbaar.

 3. Volledig

  Ik woon er naast en ik heb begrepen van buren dat het geen “gewone kus” was en dat ze sowieso heel erg handtastelijk waren. Niks aan de hand dus, gewoon netjes aangesproken op fatsoenlijk gedrag. Voorkeur heeft er niet zo veel mee te maken.

  • kletsmajoor

   Ik hoorde van de neef van de cassiere dat het wel een gewone kus was.

   (in antwoord op Volledig)
   • AT

    Zo vertelde mijn collega dat zijn vriendin van haar zus hoorde dat ze minuten lang heftig stonden te bekken. Haar zus had dit weer van een magazijnmedewerker daar.

    (in antwoord op kletsmajoor)
    • Diederdick

     Zo ken ik een mannetje in Lunteren, waar ik altijd mijn kippenbouten koop, die een buurman had wiens vader biljartte met de fietsenmaker die de band van de vakkenvuller (non-food) van die bewuste AH had geplakt. Hij is zestien en heeft veel last van natte dromen en ongecontroleerd in het lijf rondjagende hormonen. Hij heeft alles vanaf het eerste moment gezien en uitgezeten en vond juist dat het heel smaakvol gebeurde allemaal en heeft het de bewaker nog lang kwalijk genomen dat hij tussenbeide kwam.

     (in antwoord op AT)
  • Karl Ruprecht Kroenen

   Ik heb van de neef van de buurman van de tante van de kapper van de collega van de loodgieter van de huisbaas van de schoonmaakster van de grootmoeder van de chef van de bewaker van Albert Heijn gehoord dat sınɥǝıɹp pɹɐɹǝb er zelf bijstond en er van genoot.

   (in antwoord op Volledig)
 4. Templein

  AH mag zich natuurlijk juist wel bemoeien met relaties. Alles uit de kast voor Valentijn, toch?

 5. Kees Cornelder

  AH behoort vooral en bovenal tot de categorie-Sukkels.

 6. Prikker

  Heel netjes dat AH medewerkers die meisjes aanspraken op hun onfatsoenlijk gedrag. Zou men vaker moeten doen.

 7. zo maar iemand

  Laat die meiden lekker tongen bij de Appie. Lijkt me een prima anti-geluid bij de vertrutting en de homofobie die momenteel in zwang is.

Reacties niet toegestaan