Brit weg bij Oekraïense vluchtelinge voor wie hij zijn vrouw verliet

Tony Garnett (30) en zijn vrouw vingen de 22-jarige Sofiia Karkadym die op de vlucht in Engeland was beland. Binnen een paar weken verlieten Tony en Sofia Lorna, de echtgenote van Tony, en hun twee dochtertjes. Tony was verliefd.

Hij en zijn inmiddels ex-vriendin haalden de krantenkoppen in mei nadat hij Lorna verliet en samen met zijn nieuwe geliefde het ouderlijk huis verliet, zodat ze samen een nieuw leven konden beginnen.

Maar nu, vier maanden later, heeft hij spijt. „Ik heb hard gewerkt om van deze relatie een succes te maken, want ik wist dat de media er anders om zouden lachen.”

Tony vertelt aan de Britse media hoe Sofia „niet tegen de alcohol kan” en hoe ze „met een keukenmes een muur van hun huurhuis beschadigde.” Tony heeft Sofia daarop de deur gewezen en heeft haar bezittingen in vuilniszakken op straat gezet hebben, „klaar om opgehaald te worden.”

De man klaagt er ook openlijk over dat Sofia zich „bemoeide met de relatie met zijn twee dochters”, die volgens Tony „altijd op de eerste plaats” komen.