7 bizarre redenen voor een scheiding

Liefde, relaties, geluk
door Admin
woensdag, 28 januari 2015 om 8:45
welingelichtekringen header 1
Mensen gaan scheiden om tal van redenen: ze zijn uit elkaar gegroeid, de liefde is weg of ze waren eigenlijk nooit een echt goede match. Maar sommige echtelieden voeren heel andere argumenten aan om een scheiding aan te vragen. Metro zette zeven bizarre redenen om uit elkaar te gaan op een rijtje.
  1. Een Chinese vrouw hoorde van haar papegaai dat haar man was vreemdgegaan. De papegaai zei woorden als 'divorce', 'love you' en 'be patient'.
  2. Een Japanse echtgenote kon er niet mee leven dat haar partner de film 'Frozen' niet mooi vond. Ze zou tegen haar man hebben gezegd: 'Als je niet begrijpt wat deze film zo geweldig maakt, is er iets mis met jou als mens'.
  3. Een man had zijn Saoedische vrouw in zijn telefoon opgeslagen onder 'Guantanamo'. Dat vond ze reden om een scheiding aan te vragen. Hij deed het naar eigen zeggen uit privacy-overwegingen.
  4. De penisvergroting van een Russische man brak. Tijdens een wilde vrijpartij begaf de penisprothese van de man het. Ondanks zijn belofte een nieuwe te laten maken, ging zijn vrouw bij hem weg. Hij vertelt: 'Ze zei dat ze mijn mislukkingen in bed zat was en dat ze wilde scheiden'.
  5. Een man werd gek van de 550 katten die zijn vrouw in huis had genomen. Ze zaten in zijn bed en aten zijn eten op. Toen was het: alle katten eruit of hij eruit. Het werd het laatste.
  6. Een man uit India verliet zijn vrouw, omdat ze continu seks wilde. Ze dwong hem om medicijnen te nemen om zijn seksuele uithoudingsvermogen te stimuleren en dreigde vreemd te gaan als hij haar niet voldoende kon bevredigen.
  7. Een 99-jarige Italiaan scheidde van zijn 96-jarige vrouw nadat hij ontdekte dat ze in de jaren '40 was vreemdgegaan. Hij vond liefdesbrieven van de oude minnaar en besloot haar alsnog te verlaten.
Bron(nen): Metro