‘Eén foto per dag’ video van mishandelde vrouw gaat viraal

Een hartverscheurende video waarop de escalerende kwetsuren te zien zijn van een jonge vrouw die wordt mishandeld, is viraal op internet gegaan. De Servische titel luidt in vertaling: ‘Eén foto per dag in het verschrikkelijkste jaar van mijn leven.’ De fotoserie start met een stralende vrouwe, maar haar glimlach verflauwt uiteindelijk en maakt plaats voor blauwe plekken, schrammen en wurgsporen in haar nek. Op de allerlaatste foto houdt ze en bordje omhoog waarop staat ‘Help me, ik weet niet of ik morgen wel te zien krijg,' wat impliceert dat ze niet weet of ze nog een dag langer te leven heeft. De herkomst van de video is onduidelijk en ook is niet bekend of de letsels echt zijn. Het lijkt erg op een soort Servische ‘postbus 51’ boodschap, maar niemand komt naar voren als maker. Zeker is wel dat huiselijk geweld een hardnekkig en ernstig probleem in Servië is.

Bron(nen):   Huff Post      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Sander Clement

  voor hoe dat soort mannen aan te pakken: zie The Godfather II

 2. belsober

  Ik zeg fake.

  • Erwin

   Lijkt mij ook, maar ik neem aan dat het ook de bedoeling was van de makers om op deze manier (terecht) aandacht te krijgen.

   (in antwoord op belsober)
 3. Ron Kersten

  De serviers kennende zou het wel eens een landelijk probleem kunnen zijn. Gok dat het inderdaad in scene is gezet maar ik sluit niet uit dat het echt is. Hoe dan ook… huiselijk geweld is niet acceptabel.

 4. zo maar iemand

  Wat heftig.

Reacties niet toegestaan