DWDD gaat het Rijksmuseum heropenen

DWDD krijgt een zeer grote rol in de publiciteit rond de heropening – eindelijk – van het Amsterdamse Rijksmuseum. Matthijs van Nieuwkerk stuurt een bonte stoet van tafelheren, tafeldames en vaste gasten van De Wereld Draait Door naar het Rijksmuseum om een speciale uitzending over de heropening te maken, bericht de Mediacourant. Op 4 april komt DWDD met een special, waarin Felix Rottenberg, Marc-Marie Huijbregts, Jan Mulder, Johan Fretz, Fidan Ekiz, Nico Dijkshoorn en Robert Kranenborg vertellen over hun bezoek aan het Rijks.

Voor deze bijzondere uitzending kregen de DWDD-prominenten toestemming om nog voor de opening op 13 april rond te lopen in het museum en dit bezoek te filmen. Zo neemt Joost Zwagerman ons mee op een toer langs de monumentale topstukken in de eregalerij en bespreekt topkok Robert Kranenborg zijn favoriete stillevens met eten.

DWDD werkt volgens de Mediacourant langzaam toe naar de uitzending op 4 april. “De voorpret begint al vanavond met ex-profvoetballer Ruud Gullit en zijn jeugdherinneringen aan het Rijksmuseum, waar zijn moeder jarenlang schoonmaakster was. En op 3 april ontvangt DWDD de directie van het museum.”

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. André Somers

    Sorry, maar… Wie is er nu geïnteresseerd in de herinneringen aan een museum van een oud-voetballer wiens relatie met dat museum erin bestond dat zijn moeder er schoonmaakster was?

  2. marianne martens

    het is een nieuwe “policy”, om bezoekers naar binnen te trekken. niets mis mee, cultuur is naast je geliefden, de enige minnaar waar je voluit van kan genieten, je pleegt geen overspel. DWDD is een prima groep mensen, die dit soort klussen met ” schwung” aankunnen.

Reacties niet toegestaan