Jensen lijkt al een mislukking

Er was veel rumoer om de terugkeer van Jensen met een interview programma. Maar het rumoer lijkt de belangstelling van de kijkers royaal te overtreffen. Er kijkt, schrijft Broadcast Magazine, bijna niemand. De eerste uitzending van Jensen Laat bij Veronica heeft maandag slechts 297.000 kijkers getrokken. Dit ondanks het feit dat Peter R. de Vries de gast was. Vorige week donderdag was de eerste aflevering van Jensen Later te zien. Deze uitzending met een huilende Bram Moszkowicz was goed voor 255.000 kijkers, ook niet erg veel. Lange tijd was het stil rond Jensen. In 2011 vertrok hij bij RTL 5. In het Algemeen Dagblad legde Jensen de situatie uit. 'Bij RTL 5 zat ik op een zender die nergens geld voor wilde uitgeven. Bovendien moest ik veel reality-sterren uit de RTL-stal interviewen waar ik weinig mee heb. Laat ik het maar gewoon hardop zeggen: ik vond er geen reet aan.' Misschien vindt hij het nu wel leuk, maar de kijkers (nog) niet. Andere mogelijkheid: het brutale (onbeschofte) interview is over zijn hoogtepunt heen.

Bron(nen):   Broadcastmagazine      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Jensen was nooit, is nooit en zal nooit leuk zijn. Een typisch voorbeeld van oneindige leegte waar de kijker mee wordt opgescheept. Dat deze man zich niet eens afvraagt welke toegevoegde waarde hij heeft.

  • Genuine_Defector

   Ben het met u eens verder. Maar blijkbaar is er toch een markt voor dit non-talent. En op zich is dat niet zo heel verbazingwekkend; er lopen nu eenmaal een hoop hersenloze idioten rond. Dat verklaart ook meteen alle overige bagger op de nationale televisie. Vooral op zaterdagavond valt dat uitstekend waar te nemen.

   (in antwoord op Dead Silence)
   • Dead Silence

    Dank voor uw steun en voor het vermelden van de aangeboden programmakwaliteit op de zaterdagavond. Bespaart me meer tijd en moeite om te denken dat het nog ooit goed komt. Docu’s en filmpies kijken op Youtube is veel interessanter. Hilversum kan de shredder in en de commerciele zenders zijn al helemaal bandbreedtevervuiling.

    (in antwoord op Genuine_Defector)
   • Heldoppantoffels

    If you feed people shit, than shit is what you are going to get (from them)
    Dus voer de mensen nou met mooie, positieve dingen en dan komt er ook veel meer goeds uit. Met de huidige kwaliteit op TV zou je haast denken dat men niet wil dat er goeds uit de mensheid komt.

    (in antwoord op Genuine_Defector)
 2. John

  Wie zit er nou te wachten of schofterigheid in zijn quality time als hij in zijn dagelijks leven al voortdurend met schofterigheid wordt geconfronteerd?

 3. Flip

  Over smaak valt niet te twisten, en over platheid ook niet, maar toch is ie wel erg goed en scherp, en hij spreekt in ieder geval fatsoenlijk engels. Lijkt mij cool om m mark rutte te zien interviewen, eerlijk gezegd…

Reacties niet toegestaan