Eindelijk opvolger voor Barend en van Dorp: nieuwe dagelijkse talkshow Humberto Tan

Presentator Humberto Tan gaat dit najaar aan de slag als talkshowhost voor RTL 4. In het nieuwe praatprogramma RTL Late Night ontvangt hij elke werkdag tussen 22.30 en 23.30 uur gasten uit de entertainment, sport en politiek. Dat meldde de commerciële zender donderdag. Programmadirecteur RTL Nederland Erland Galjaard noemt RTL Late Night een programma in de lijn van eerdere successen op de late avond, zoals Barend & Van Dorp, Villa BVD en VI Oranje. Tan gaat ook weer aan de slag bij radiozender BNR. In maart moest hij nog vertrekken bij de zender, waar hij dagelijks het ochtendprogramma presenteerde. Vanaf 1 juni is hij elke zaterdag te horen in het nieuwe programma BNR Sportzaken.

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. PaulusJ

  Ubrto Tn prt zo rar en so snl.
  Onverstnbr.
  Bij BNR kn k er al nits vn verstn

  • Genuine_Defector

   En nu zit Tom van ‘t Hek er per 3 juni. Weet niet wat ik daar van moet vinden. Vond Tan uiteindelijk wel redelijk okee bij BNR.

   Maar liever Van Liempt en natuurlijk zwartkijker Kees de Kort.

   (in antwoord op PaulusJ)
   • PaulusJ

    Kees is mijn dagelijkse portie amusement.
    Ben geen fan van Tan, is toch een beperkte, niet al te erudiete reclameboy. Maar voor iemand op de radio is hij te onverstaanbaar, hakkelend, woorden inslikkend en klemtoon verkeerd leggend.
    Van Liempt wint op alle fronten, maar ook de dames gaan prima.
    Nu nog eens af en toe een minder politieke correcte programmering (het verse hoofddoekje als columnist is echt heel erg sneu, voor haar en BNR) en dan is het de beste zender in t land.

    (in antwoord op Genuine_Defector)
 2. knier

  Niks tegen Tan,maar het is nou niet de eerste waar je aan denkt bij een dagelijkse talkshow als tegenhanger van het trouwens ook op z’n eind lopende P&W.

 3. Dead Silence

  Ik weet niet eens waarover het gaat en blijkbaar lig ik al in bed als het gehakketak begint.

 4. Oh_Oh_SarCastro

  Kees de Kort maakt mijn dag altijd weer goed. Ongeacht of de wereld volgens hem vergaat.

Reacties niet toegestaan