Fox is zeer matig begonnen

FOX ging maandagavond de lucht in. Alle ogen waren gericht op FOX Voetbal, omdat die show rechtstreeks de concurrentie aanging met Voetbal International op RTL 7. Het sportprogramma met Toine van Peperstraten en Jan van Halst is maandagavond begonnen met 56.000 kijkers . Die score was goed voor een marktaandeel van 0,9 procent. Voetbal International, van Wilfred Genee trok op RTL 7 835.000 kijkers, meldt Mediacourant Een rol zal spelen dat nog lang niet iedereen de zender kan ontvangen. Zo geeft Digitenne het open kanaal van Fox nog niet door. Maar zelfs dan zijn de cijfers erg laag. FOX trapte om zes uur ‘s avonds af met de sportnieuwsrubriek FOX Sport Centraal, goed voor 48.000 kijkers. De editie om acht uur trok 45.000 kijkers. Daar tussenin waren herhalingen van The Simpsons te zien, goed voor gemiddeld 64.000 kijkers. Na FOX Voetbal trok de zombieserie The Walking Dead 76.000 kijkers, de hoogst behaalde FOX-score van de avond. De late, derde editie van FOX Sport Centraal trok na half twaalf 41.000 kijkers. De grote winnaar van de avond was het Achtuurjournaal met 2,2 miljoen kijkers. De nummer twee van de avond en de winnaar op prime time was de Memories Zomerspecial met 1,6 miljoen kijkers, ook op Nederland 1.    

3 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Dead Silence

    Debielentelevisie en bandbreedtevervuiling. Teletekst pagina 818 is beter.

  2. BeelaTeismar

    Pretentieus (Fox) tegenover pretentieloos (VI). Vond het prachtig hoe Derksen vorig jaar die hele televizier belachelijk maakte, al weken van te voren. Wat gebeurt er? Ze winnen hem, haha. Gijp en Derksen zijn nou eenmaal een gouden duo, van Peperstraten en van Halst zijn ordinaire zakkenvullers die niet op de sympathie van de kijker hoeven te rekenen. En dan The Walking Dead uitzenden, ligt die serie niet allang in de uitverkoopbak bij elke willekeurige mediamarkt? En anders heeft men allang een torrent aangeklikt hoor, neem dat maar van mij aan.

  3. janneke123

    Ach gossie, voetbalminnend Nederland maakt zich druk. Morgen zijn er weer heeeel veeel leeghoofdjes op een veld die tegen een bal gaan schoppen en is er vast wel een ander leeghoofdje die erover gaat praten dus maak je niet druk om nutteloosheden.

Reacties niet toegestaan