Als je zeker weet dat de gifgas aanval echt plaatsvond moet je deze video bekijken

De kans dat er daadwerkelijk een gifgasaanval plaatsvond in Syrie is heel groot. Als het een opvoering was, dan deden er wel erg veel figuranten aan mee en ook vele dode figuranten. Toch is veel, zeker in het Midden Oosten, niet wat het lijkt. Kijk op het filmpje hoe een demonstratie wordt nagebootst voor de media.

12 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Barry Bafman

  Als ik sommige comments moet geloven moet dit een Flashmob stil protest voorstellen.

 2. Ya|aY

  Eigenlijk diep triest dat ik door dit soort acties zo wantrouwend als de pest wordt, het gaat mij pas echt boeien na een aantal dagen als onomstotelijk vast staat wat er gebeurt is.
  Mensen die dit doen [als dit ook is wat de tekst ons wijs probeert te maken] doen de zaak waar ze voor strijden op langeretermijn meer kwaad dan goed…

 3. LikoedNederland

  Het wordt “Pallywood” (Palestijnse Hollywood) genoemd, Arabieren die nep gewonden en doden opvoeren.
  Bijvoorbeeld: http://likud.nl/2013/04/de-nieuwste-pallywood-productie/

 4. kletsmajoor

  Ik kan me uit de eerste Golfoorlog herinneren dat CNN ook eens liet zien hoe de grote volksdemonstraties voor Sadam Hoessein nep waren. Relatief kleine aantallen “demonstranten” stonden precies in het gezichtsveld van de westerse camera’s. Als ze de camera één beeldbreedte naar links of rechts draaiden zag je vooral leegte met een paar officials met een draaiboek die de menigte aan het regiseren waren. Toch viel me toen al op dat de westerse media maar heel af en toe lieten zien hoe nep het allemaal was. Sindsdien neem ik beelden niet meer zo serieus.

 5. Peter

  Waarschijnlijk is er helemaal geen oorlog in Syrië. Ik ga het niet controleren.

 6. rene_g

  De eerste gekkies zijn al begonnen met de nodige agitprop, volgens George
  Galloway: Israel gave chemical arms to al-Qaida in Syria attack.

  George is een mp in de UK die het vooral moet hebben van arabische stemmers en geeft Israel consequent de schuld van alles wat er zoal mis kan gaan.

  http://www.jpost.com/International/Galloway-Israel-gave-chemical-arms-to-al-Qaida-in-Syria-attack-323986

 7. Skirdne

  Heh wat toevallig dat de video niet meer on-line is… heeft iemand een kopie hiervan gemaakt?

 8. Pim Pandoer

  Vergeet niet dat het eerste slachtoffer van een oorlog steeds de waarheid is. Wat me hier opvalt: een week geleden was de hoogste VS militair (gen Dempsey) in Israel. Waarschijnlijke opdracht: de violen stemmen voor een aanval op Syrie. Maar voor een oorlog heeft men een voorwendsel/aanleiding nodig. Ik maakte me toen reeds de bedenking: in geval van Irak: massavernietigingswapens, gaan ze voor Syrie nogmaals het gifgas bovenhalen (zoals enkele maanden geleden ?).

 9. Hendrik

  vanaf de eerste keer dat ik de video wilde zien bleek hij verwijderd. En de commentaren gaan maar door, een hoax. Gooi dit item er svp af en blijf alert op echt bewijsmateriaal.

Reacties niet toegestaan