Memoires Bush verschijnen in november

George W. Bush is druk bezg met zijn memoires, getiteld 'Decision Points.' Het boek zal in november verschijnen en de uitgever brengt nu de eerste details naar buiten om het grote publiek warm te maken voor de aanschaf ervan.
Alhoewel memoires... Het boek zal alle momenten beschrijven die beslissend waren in zijn leven. Maar, zo zegt de uitgever ook, uiteraard zal het boek 'niet eerder vertelde details' over het leven van de voormalige president bevatten. Denk aan de gebeurtenissen rond 11 september 2001, de opzienbarende presidentsverkiezingen tegen Al Gore in 2000 en het moment dat hij de fles definitief afzwoor. Dan zijn er ook nog familiezaken en andere persoonlijke gebeurtenissen die aan het grote publiek zullen worden toevertrouwd.
Bush zou inmiddels de eerste versie van het manuscript af hebben en er nu in Dallas, waar zijn kantoor is, aan werken met Chris Michel, voormalig voorlichter van het Witte Huis. De memoires van Laura Bush zullen op 4 mei verschijnen.
Financiële details werden niet bekend gemaakt, maar normaal liggen er voor ex-presidenten enorme gages klaar in het geval ze hun boek met herinneringen publiceren. Bill Clinton ontving zo'n 10 miljoen dollar en ook zijn vrouw Hillary schreef haar bio voor een soortgelijk bedrag.

Bron(nen):   The Daily Telegraph