Waarom is Rooney buiten bedrijf?

Bladeren we een beetje door de sportpagina's, zien we opeens in The Sunday Telegraph dat Wayne Rooney niet mee kan doen in een wedstrijd voor het Engelse elftal. Hoezo? De spits van Manchester United heeft weliswaar al 11 wedstrijden achter elkaar niet gescoord maar kan morgen tegen Zwitserland toch gewoon van de partij zijn?
Nee, zegt de krant cryptisch, er is iets met z'n priveleven. Daar wilden we meer van weten, maar de ietwat deftige krant hult zich in stilzwijgen. Ook goed, kijken we wel eens even bij News of the World, het roddelvehikel van Rupert Murdoch en wat blijkt? Daar moeten we wezen!
Blijkt dat de stervoetballer zijn bloedeigen vrouwtje (zwanger) meermalen heeft bedonderd met een hoer. Deze juffrouw Jenny doet uitvoerig uit de doeken wat ze wel niet meemaakte met de superspits en ongewtijfeld aangemoedigd door het chequeboek van News of the World gooit ze alles eruit. 
We moeten bekennen dat we dit toch wel met een zekere gretigheid tot ons namen en hoe slecht de reputatie van zo'n krant ook mag zijn - we geloofden eigenlijk alles wat we lazen. 
Jenny kwam op verzoek van Rooney op verschillende locaties om haar oude beroep uit te oefenen en ze bekent toe dat ze voor die 1.200 pond eigenlijk niet veel heeft hoeven doen. Rooney is een beetje verlegen met meisjes en het was allemaal zo gepiept. Daarna telde hij de bankbiljetten keurig uit en kreeg ze haar gage. Ook de keren dat ze met 2 meisjes kwamen (Jenny met vriendin/collegaatje) liep alles gesmeerd. En betaalde Rooney 2 keer 1.200 pond.
Dat hij doorgaans miljoenen binnensleept aan reclamegelden door met z'n jonge vrouw her en der te poseren en dat daar vermoedelijk een einde aan komt omdat zijn bedrog nu wordt uitgesponnen, is natuurlijk jammer maar we hebben niet de indruk dat Jenny en News of the World daar echt mee zitten. Dikke pech voor de man die ze ook wel Srek noemen, omdat hij zo lelijk is. 
Ook wordt ons duidelijk dat Rooney veel drinkt en meer dan eens dronken is met de teammates, terwijl hij ook graag rookt. Als hij met zijn gelegenheidsvriendin op een hotelkamer is en er zijn geen sigaretten, belt hij naar beneden en degene die het pakje Marlboro brengt, krijgt gerust 200 pond. 
Eerder al, in 2004 was Rooney tegen de lamp gelopen, omdat hij zich in een massagesalon in Manchester liet bedienen door een omaatje van 48. Iedereen lachen dat hij het met zo'n oud wijf deed. 
Rooney zit weliswaar zwaar in de problemen, maar het moet gezegd dat hij het nu anders aanpakte. Jenny is 21, op de site ziet u een filmpje van haar en de teammates van Rooney kunnen veel van haar zeggen, maar niet dat ze op een oma lijkt.

Bron(nen):   The Sunday Telegraph  News of the World