Studente schrijft powerpoint scriptie over seksavontuurtjes

Een studente aan Duke University die op afstuderen stond, legde ook haar opgedane seksuele kennis vast onder de titel: 'Scholing buiten het klaslokaal, uitblinken in de horizontale wetenschap'. De Fuck List –zoals de scriptie in powerpoint format al snel werd genoemd- veroorzaakte flinke opschudding, vooral omdat de jongemannen die erin figureren met naam en toenaam genoemd worden, compleet met foto’s, penislengte en letterlijke weergave van hun schuine praatjes in bed en hun sms’jes.
De reden dat de schrijfster geen enkele moeite had gedaan om de identiteit van de ‘proefpersonen’ te verhullen is omdat ze de ‘afstudeerscriptie’ alleen maar aan drie goede vriendinnen stuurde. Maar één van hen stuurde hem weer naar een andere vriendin en de Fuck List bleek te onthullend en hilarisch om geheim te houden. Bovendien zijn de dertien mannen op het lijstje populaire types en sporters (in de universiteitscompetities). Inmiddels gaat de lijst de wereld over (een perfect voorbeeld van hoe iets viral op internet gaat), net als de naam van de schrijfster: Karen F. Owen.

Ter verdediging zegt Owen dat mannelijke studentenclubjes voortdurend dit soort lijstjes aanleggen, maar toch spijt het haar diep. Het is nooit haar bedoeling geweest iemand te kwetsen.
Maar een aantal van de jongemannen zal dat zeker zijn. Bijvoorbeeld proefpersoon nummer 3. Met wie het meest memorabele moment bestond uit dit gesprekje in bed:
‘Mmm. Vertel me hoeveel je van grote zwarte lullen houdt.’
‘Maar ik ben nog nooit met een zwarte man naar bed geweest.’
‘Oh… Doe dan alsof.’
‘Ummm okay… Ik hou van grote zwarte lullen?’
‘God, dat is zó fucking sexy…’
Deze baseballspeler krijgt een drie in de eindscore. Maar er worden ook hele hoge cijfers gegeven. Zoals aan de Lacrossespeler (nr.9) met wie ze in zijn SUV belandt, ‘waar we een tijdje kletsten voordat ik begon met het verzamelen van data. Na het meest gewelddadige, agressieve en hete research dat ik ooit gedaan heb…’ kreeg hij een 10.25 (op een schaal van 10).
Owen neukt met haar proefpersonen in bibliotheken, op feestjes, of in studentenkamers waar ook de kamergenoot ligt te slapen. Ze doet er met veel bravoure verslag van. Als een soort vrouwelijke Jan Cremer. En wie weet. De eerste uitgever heeft zich al gemeld en ook uit de filmwereld komen aanbiedingen binnen. Niet gek voor een afstudeerscriptie (waar Owen nu eigenlijk echt op is afgestudeerd, staat nergens vermeld).

Op Jezebel het complete verhaal, op Deadspin de hele ongecensureerde lijst.

Bron(nen):   Jezebel  Deadspin