Gelovige Andrea uit Utopia wegens hartaanval van haar man

Een van de opvallende types in Utopia is Andrea. Dankzij haar wordt weer regelmatig luidkeels gebeden op de Nederlandse televisie en het zal voor SBS uniek zijn. Deze Andrea lag ook onder vuur omdat haar dochter, toen ze haar moeder beroemd zag worden in Utopia, in De Bladen uit de doeken deed wat een waardeloze moeder Andrea is. Bovendien zou Andrea kleding hebben gestolen van Humana Maar nu is ze even Utopia uitgeweest.  Andrea heeft Utopia in tranen verlaten wegens een noodgeval, zo was te zien op de livestream. De aanleiding is een brief van haar partner Anton, waarin hij schrijft dat het niet goed met hem gaat. In tranen las Andrea voor: "Gisteren was ik weer in elkaar geklapt, de ambulance is geweest".  Andrea besloot daarop Utopia tijdelijk te verlaten om Anton bij te staan, maar ze is ook weer teruggekeerd. Haar man zou zijn aanval hebben gehad omdat de bewoners, en dan vooral oliebollenbakker Hakim, zo naar doen tegen Andrea. Ze twijfelt of ze definitief naar huis gaat en heeft daarover een gesprek gevraagd met de huis-psycholoog van Utopia. Dit is de tweede grote tegenslag voor Andrea, sinds ze meedoet aan Utopia. Toen ze nog maar net in het programma zat, stierf haar stiefdochter aan borstkanker. Andrea besloot toen in Utopia te blijven en was dus niet bij haar uitvaart aanwezig.

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. kletsmajoor

  Hebben jullie bij wel.nl een contract met SBS om dat programma te pushen ofzo?

 2. Dead Silence

  Triest dat vermeldingswaardig is op Wel.nl.

 3. Karl Ruprecht Kroenen

  Met in het achterhoofd; dat WEL geen nieuws-site is ,maar een linkse propaganda site ,waar men de anderen graag voorspiegelt wat men moet denken,gaan we dit “nieuwsbericht” lezen.

  Dus,wat moeten we van Andrea denken?

  Het gaat om de koppeling en optelling van de volgende genoemde zaken;

  gelovige Andrea
  waardeloze moeder Andrea
  kleding hebben gestolen
  niet bij haar uitvaart aanwezig.

  Kortom,zouden dus kunnen denken dat Andrea een schijnheilige gelovige is die een waardeloze moeder is die kleding steelt en zo harteloos is dat ze niet op de begrafenis van haar stiefdochter was.(dat is een conclusie die je kan trekken hieruit.)

  Echt info en een kijk op het waarheidsgehalte van deze beweringen hebben we niet.
  Een hoog Story/Prive gehalte.

 4. Krishna Ramrattansing

  Niet zo uniek bij SBS dat er gebeden wordt. Zie de uitzendingen op zondag- (09:00u) en zaterdagochtend (09:30). Prijs de Heer!

 5. jan bosscher

  Deze gestoorde is natuurlijk goud waard voor het programma.

 6. fannyxhappy

  laat andrea zijn wie ze is ze maakt de keuze die oor haar goed voelg

Reacties niet toegestaan