Hakim (“Snap je?”) moet onmiddellijk Utopia uit

Eens per maand moet iemand Utopia verlaten. De laatst aangekomen bewoner mag uit de genomineerden kiezen. Joey, de nieuwkomer koos bewoner van het eerste uur  Hakim uit, de oliebollenbakker van Marokkaanse afkomst. Dit was de motivatie: ''Zoals iedereen weet is dit echt een kutkeuze. Mijn motivatie is dat ik eerlijkheid heel erg waardeer. Bepaalde invloeden vind ik niet prettig. In mijn Utopia wil ik dingen bereiken als groepzijnde en eerlijkheid staat voorop. Ik heb in eerste instantie aan Nicoline gedacht maar ze heeft  haar plek inmiddels verdient. Emil ik vind je een toffe gast en je hebt je afzijdig gehouden. Je hebt niet geprobeerd om mij te overtuigen dat je moet blijven. Ik heb zeven weken thuis kunnen kijken en ik heb gezien dat Emil mensen motiveert om te sporten en hij heeft een steady cash-flow. We moeten allemaal ons eigen ding kunnen doen. Dan blijft er één over en dat is Hakim. Hoe moeilijk ik het ook vind, ik heb echt van je genoten. Alleen dingen gaan doen en dingen hebben gedaan is in mijn ogen anders. Je kan dingen beloven en acheraf daarvoor willen vechten maar het is moeilijk te accepteren dat je in zeven weken nog geen geld hebt verdient. Dat draait mij tot de keus om te zeggen dat jij vandaag naar huis gaat."

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Apekool

  Nou kan ik thuis geen campingzenders ontvangen, maar waar gaat dit allemaal over? Vaag lulverhaal van iemand die ik niet ken over iemand die ik niet ken – dit is toch gewoon cafépraat?

  • Kopje thee

   God wat ben ik het met je eens, dacht precies hetzelfde. Men gaat er maar voor ‘t gemak vanuit dat iedereen deze meuk kijkt.

   (in antwoord op Apekool)

Reacties niet toegestaan